OK

OK Cancel

Thank you

Close

Verwen je huid met deze avondroutine

Wanneer de kinderen op bed liggen is het tijd om jezelf te trakteren op wat verwennerij! Lees onze tips om het meeste uit je avondje te halen.

Stap 1: Relax en neem een warm bad

Je mooi voelen aan de buitenkant begint met jezelf mooi voelen aan de binnenkant. Neem daarom de tijd om je mentaal voor te bereiden op bedtijd. Een warm bad of een douche is ideaal om je spieren te ontspannen. Doe dit minimaal een uur voordat je naar bed gaat anders heeft je lichaam wellicht moeite om op temperatuur te komen. Steek kaarsjes aan, gebruik badolie en ga er voor!

Stap 2: Neem de tijd om je huid goed te reinigen

Het is belangrijk dat je huid grondig is gereinigd wanneer je verder gaat met je avondverzorgingsroutine. Neem de tijd om met een wattenschijfje gedrenkt in micellair water je gezicht schoon te maken, of je nu wel of geen make-up draagt. Gebruik hierna een reinigingslotion of een reinigingsgel (afhankelijk van je huidtype). Zo weet je zeker dat alle vuil en olie uit je poriën is verwijderd.

Stap 3: Trakteer je huid op een nachtmasker

De huid herstelt zich ‘s nachts. Daarom is het belangrijk om de nacht efficiënt te gebruiken en je huid hiervan te laten profiteren. Dit brengt ons bij het nachtmasker. Ook wel bekend als sleeping packs is deze huidverzorgingstrend overgewaaid uit Azië. Minder zwaar dan een gezichtsmasker, maar rijker dan een nachtcrème zijn nachtmaskers ideaal voor het hydrateren van een droge huid terwijl je slaapt. Vichy’s Aqualia Nacht Spa smelt op de huid zonder vlekken achter te laten op je kussen. De formule met Ginko Biloba en hyaluronzuur geven de huid een hydratatie boost. 93% van de mensen die Aqualia Nacht Spa uitprobeerden gaven aan dat zij na 28 dagen merkten dat hun gelaatstrekken er meer uitgerust uitzagen[1].

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

[1] Dit is gebaseerd op welke studie? Zelfevaluatie, 58 Aziatische vrouwen, na 28 dagen

go to top