OK

OK Cancel

Thank you

Close

De beste crème voor u, waar u op moet letten

Als u op zoek bent naar een goede verzorging, dan wilt u natuurlijk alleen het allerbeste. Het is niet makkelijk om te ontdekken wat voor crème u zou moeten gebruiken en als u dat wel weet, dan is er nog een lange reeks aan producten die u zou kunnen proberen. In dit artikel bekijken we een paar situaties en adviseren wij welke crème u het beste kan gebruiken, want voor elk huidtype heeft Vichy een geschikt product.

Wat is de beste dagcrème voor een droge huid?

Sommige vrouwen hebben niet vaak last van een droge huid. Maar dit is na het douchen soms wel anders. Veel vrouwen klagen over een trekkerige huid na het douchen. Dit komt omdat het warme water de vetten op onze huid oplost en het vocht in de huid verdampt. Aqualia Thermal is in dit geval een goede dagcrème voor uw huid. Deze vochtinbrengende crème zal ervoor zorgen dat u weer lekker in uw vel zit. Het kan ook helpen om een paar graden kouder te douchen, maar zeker in de winter is dat voor veel vrouwen een stap te ver. In de zomermaanden kan de huid droog aanvoelen. De vochtbalans in uw huid wordt verstoord doordat het vocht in uw huid te snel verdampt. Voor vrouwen met een bleke of rossige huid kan dit extra problemen opleveren, omdat zij erg gevoelig kunnen zijn voor de zon. In dat geval is de UV dagcrème van Aqualia Thermal een goede keuze als huidverzorging. Deze dagcrème heeft een beschermingsfactor van 25 en bevat  mineralen die de hydratatie van de huid ten goede komen. De huid heeft in sommige gevallen moeite om vocht vast te houden. Dit kan komen doordat de huid weinig vetten heeft. Voor vrouwen die een droge huid hebben is de Nutrilogie lijn van Vichy ontwikkeld. Nutrilogie 1 kan uw huid weer ondersteunen om vetten aan te maken en een hydrolipide laag op te bouwen om het vochtverlies in de huid te beperken. De zeer droge huid heeft baat bij een rijker product als Nutrilogie 2. Voor vrouwen met een extreem droge huid, die zij intensief willen verzorgen is nutrilogie balsem de beste dagcrème van Vichy. Deze dagcrèmes zijn ook te gebruiken in combinatie met de Nutrilogie nachtcrème voor een optimaal gehydrateerde en fijn aanvoelende huid.

Wat is de beste anti-rimpel crème voor mij?

Rimpels, elke vrouw moet er op een gegeven moment aan geloven. Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid. De aanmaak van elastine en het collageen in uw huid neemt af. Deze twee stoffen zorgen ervoor dat de huid stevig en elastisch is. Doordat de huid slapper wordt, beginnen de eerste rimpeltjes te ontstaan. De beste anti-rimpel crème van Vichy in deze situatie is de dagcrème van Liftactiv. Deze crème verstevigt de huid en helpt  rimpels corrigeren. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Om zo vroeg mogelijk de strijd aan te gaan met de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering heeft Vichy Slow Age ontwikkeld. Dit is onze beste anti-rimpelcrème om opkomende tekenen van huidveroudering te helpen tegen te gaan. Met deze anti-rimpel crèmes kunt u nog lang genieten van een stralende, jeugdige huid.

Wat is de beste dagcrème voor een vette huid?

Een vette huid heeft talgklieren die te hard werken. Hierdoor heeft de huid meer vetten, dit kunt u zien doordat uw huid er glimmend uitziet. Het voordeel van een vette huid is dat deze langzamer veroudert dan andere huidtypes. Het nadeel van een vette huid is dat de talgklieren kunnen verstoppen en dat leidt tot puistjes of acné. Om deze onzuiverheden te verminderen is Normaderm onze beste dagcrème voor u. Deze crèmes zijn speciaal voor de vette huid met onzuiverheden.

Wat is de beste oogcrème voor mij?

Net als bij de dagcrèmes zijn er ook tal van oogcrèmes waar je uit kan kiezen. Heb je een drukke baan of gezinsleven waardoor je er aan het eind van de dag vermoeid uitziet? En ben je op zoek naar een product om je oogcontouren te verzorgen? Dan is Liftactiv ogen de beste oogcrème voor jou. Deze oogcrème geeft je een frisse blik en gaat wallen en donkere kringen tegen. Is de huid rondom de huid droog? Ziet u droogtelijntjes rondom de ogen en wilt u weer een frisse blik verkrijgen?

Dan is onze beste oogcrème voor u de frisse oogbalsem van Aqualia Thermal. Deze oogcrème hydrateert de huid rondom de ogen en geeft uw oogcontouren een frisse uitstraling. Ook voor gevoelige ogen is dit een goede oogcrème. Heeft u last van wallen en donkere kringen onder uw ogen, waardoor u er vermoeid uitziet? Neem dan de Idealia oogcontour crème. Dit is onze beste oogcrème om wallen en donkere kringen tegen te gaan en uw ogen weer te laten stralen!

Door de menopauze kunnen hormonale veranderingen ervoor gezorgd hebben dat uw huid slapper en droger is geworden. Om uw gezicht op te frissen is de beste oogcr@eme voor u, de lip-en oogcrème van Neovadiol. Niet alleen geeft deze oogcrème uw oogcontouren een boost, het helpt veroudering van de lipcontouren tegen gaan. Zo verkrijgt u een jeugdigere blik met een prachtige glimlach.

Het is belangrijk dat u het product kiest dat het beste bij u past voor een optimale werking. Vichy heeft nog tal van andere producten die elk gemaakt zijn voor een specifiek huidtype. Weet u niet wat voor huidtype u heeft? Doe dan de huidtype diagnose van Vichy.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

go to top