OK

OK Cancel

Thank you

Close

De dagelijkse gezichtsverzorging

Het is geen geheim. Om een stralend gezicht te hebben, moeten we dagelijks onze huid verzorgen. Onze huid krijgt het zwaar te verduren onder externe invloeden zoals regen, wind, koude, zon en het is belangrijk om er een aandacht aan te schenken. Ontschminkers, peelings, hydraterende producten en dag-of nachtcrèmes, de hedendaagse producten zijn steeds doelgerichter. Eén doel: een gezonde huid voor een schitterende schoonheid.

Een gezonde en uitgeruste huid

Vermoeidheid heeft een belangrijke impact op ons gezicht. Oogwallen kunnen zo snel verschijnen en zijn de eerste tekens van vermoeidheid. Om een adequate huidverzorging na te streven, zijn de producten van Vichy steeds een goed idee omdat de elk product zo zijn eigen doelgerichte verzorging heeft.

Rimpels en vlekken

De eerste rimpels en kleine vlekken verschijnen niet bij iedereen op hetzelfde moment. Anticiperen betekent ook dat we de effecten van veroudering kunnen verminderen. Het gezicht heeft dus anti-ouderdom zorg nodig en het is van belang om relatief vroeg te handelen. Vichy beschikt over anti-ouderdomsproducten die steeds innoveren. Ze verfijnen en beschermen de huid vanaf de eerste symptomen. Eénmaal de rimpels zichtbaar, bestaat een anti-rimpel behandeling aangepast aan elke leeftijd. Of we nu 30, 40 of 50 zijn, er is steeds wel een crème voorhanden.

De dagelijkse zorg doorheen het jaar

De winter – Onze huid rekt zich uit, is fragieler en zal sneller uitdrogen in de winter. De huid dagelijks verzorgen in de winter is dus enorm belangrijk. Roodheid verschijnt, lippen drogen uit en sommigen ervaren tintelingen rond de wangen. Als het evident is om de huid te verzorgen tijdens de zomer, waarom niet in de winter? In de bergen of aan zee, bescherm uw gezicht tegen de blootstelling aan de zon. Vichy beschikt over zonnecrèmes aangepast aan de weersomstandigheden en alle huidtypen.

De zomer – Dit is de periode waarbij de huid het meest blootgesteld wordt aan de zon. De ultraviolet stralen van de zon zijn schadelijk voor de huid. Tijdens de vakantie is het een goed idee om altijd een tasje te voorzien met verzorgingsproducten voor het gezicht. Zonnecrème, hydraterende crème, aftersun,… Kies uw producten op basis van uw huidtype. Vettige huiden zullen niet zelfde noden hebben als droge. In elk geval moet het gezicht goed gehydrateerd zijn met voedende en verzachtende producten.

Thuiszorg of salonzorg

Er bestaan talrijke verschillende zorgrituelen die thuis uit te voeren zijn. Vele producten zijn gebruiksvriendelijk en maken een dagelijkse verzorging van de huid mogelijk. Masker, lotions, dag-of nachtcrème, peeling of hydraterende producten: voor elk wat wils. Ontdek ook bij Vichy de geheimen achter het komaf maken met puistjes, kleine vlekken, mee-eters en wallen. Dankzij Vichy is thuiszorg kinderspel en kan men streven naar een gezichtshuid in goede gezondheid. En wat met professionele zorg in een schoonheidssalon? Uiteraard is dat ook een (wat meer kostelijke) optie, die we enkele keren per jaar kunnen ondernemen. Een weekendje in een spa, wie zegt daar nee tegen?

Een mooie huid is ook een evenwichtige voeding

Ontschminken, reinigen, peeling, hydratatie en gezichtsmassages zijn allemaal manieren om de glans van ons gezicht te herontdekken. Een stralend gezicht is een teken van een gezond en evenwichtig leven.

Meer informatie over welk product geschikt is voor uw huid? Doe de huidtypetest!go to top