OK

OK Cancel

Thank you

Close

De voordelen van de BB crème

De BB crème heeft vele eigenschappen: ze hydrateert, camoufleert en kalmeert de huid. Dat is ook meteen het grootste voordeel: er wordt tijd alsook geld bespaard omdat andere aanvullende zorgproducten overbodig zijn. De BB crème is een hydraterende crème, foundation en zonnebrandcrème in één.

De BB crème kent haar oorsprong in Duitsland tijdens de jaren zestig. De Duitse dermatologe Christine Schrammek gebruikte destijds de crème als bescherming van de huid van haar patiënten. Nadien bleek de BB crème ook in Azië een enorme hit, en werd het product in de jaren tachtig door de Koreanen ontwikkeld tot hoe we ze vandaag kennen. De acroniem BB staat voorblemish balm, blemish base, beblesh balm en beauty balm.

Niet vervangend, wel aanvullend

Het is vanzelfsprekend dat elke huid verschillend is en verzorgende crèmes ook van elkaar verschillen. De BB crème die het beste bij uw huid past is sterk afhankelijk van uw type huid. Hebt u te kampen met een droge huid, een gevoelige huid of heeft u al sneller dan gemiddeld last van een zonnesteek? De BB crème is inderdaad een multifunctionele crème, maar ze mag niet gezien worden als totale verzorging. De crème biedt namelijk enkel een aanvullende zorg, en mag niet beschouwd worden als een vervanging van onze dagelijkse hygiëneroutine.

Welke voordelen biedt de BB crème?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten van de crème kunnen we spreken over talrijke voordelen:

- De BB crème hydrateert de huid
- De crème heeft een herstellend effect
- De crème voedt de huid dankzij de aanwezigheid van vitamine C
- Doordat het ook een zonnebrandcrème is, beschermt ze tegen schadelijke UV-stralen van de zon
- Verhindert puistjes (en camoufleert ze)
- Geeft de huid een frisse en natuurlijke uitstraling
- De BB crème strijdt tegen huidveroudering dankzij haar antioxidanten
- Pigmenten en oneffenheden worden gecamoufleerdBovendien heeft de BB crème geen dikke structuur en zullen dus uw poriën ook niet afgesloten worden. Wordt de crème als foundation gebruikt dan krijgt uw gezicht een natuurlijke look, omdat de crème niet afgeeft maar ook snel wordt opgenomen door de huid. Rimpels zijn al gauw minder zichtbaar en huidvlekken worden ook snel gecamoufleerd.

Idéalia BB crème is gemaakt voor vrouwen van alle leeftijden, ongeacht huidtype- of kleur. Weet u niet welk huidtype u heeft? Probeer dan eens de huiddiagnose van Vichy. Het volledige aanbod van gezichtsverzorgingsproducten van Vichy vindt u hier.

go to top