OK

OK Cancel

Thank you

Close

Waarom mineralen en antioxidanten goed zijn voor de huid

Bij Vichy, is huidverzorging verrijkt met mineralen.. Dankzij het unieke Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. We gaan eens wat dieper in op mineralen in de huidverzorging en leggen uit waarom ze zo belangrijk zijn voor een gezond uitziende, gehydrateerde huid.

De voordelen van mineralen in de huid

Over het algemeen zijn mineralen essentieel voor een gezonde ontwikkeling van ons lichaam. Naast een gezonde ontwikkeling van onze botten en organen, zijn mineralen ook belangrijk voor een gezonde huid. Het helpt om de pH waardes in balans te houden en daarnaast spelen mineralen een belangrijke rol bij de celstructuur. Het is heel belangrijk om de huid goed te laten hydrateren, maar daarnaast is het ook heel belangrijk  dat je je huid helpt beschermen tegen externe factoren zoals vervuiling, roken en UV-stralen.

Huidverzorging met mineralen om de huid te helpen beschermen en te verbeteren

We begrijpen de indrukwekkende voordelen van mineralen voor de huid. Maar waarom zijn mineralen zo belangrijk in de huidverzorging?. Dat heeft met ons lichaam te maken, dat is zelf niet in staat om mineralen aan te maken. Je moet deze mineralen dus binnenkrijgen, bijvoorbeeld via supplementen of via voeding. Maar het is dus ook mogelijk om dit lokaal aan te brengen op de huid met behulp van huidverzorgingsproducten. Zo kan jij er voor zorgen dat je huid er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. Minéral 89 van Vichy bevat van onze producten de hoogste concentratie van het Mineraliserend water.

Welke mineralen zijn goed voor je huid?

Hier komt de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water kijken. Het natuurlijke water is geconcentreerd in mineralen. Hier zijn een aantal van de belangrijkste ingrediënten met hun eigenschappen:

- Ijzer: Dit zorgt ervoor dat de cellen van zuurstof worden voorzien en zorgt ervoor dat ze in staat zijn om andere vitamines en mineralen op te nemen.
- Lithium en zwavel: zijn in staat om de huid te verzachten
- Kalium en sodium: deze mineralen werken samen om de hoeveelheid water in de huidcellen op peil te houden, zo voorkomen ze het uitdrogen van de cellen.
- Siliconen en magnesium: deze mineralen herstellen en versterken je huid.

Maar er is meer! Heb jij je wel eens afgevraagd waar Minéral 89 zijn naam aan dankt? Voor het eerst in de geschiedenis van Vichy is er een product met zo’n hoge concentratie ontwikkeld, namelijk met 89% water. Andere producten van Vichy bevatten ongeveer 20% van het Mineraliserend Thermaal Water. Minéral 89 is een dagelijkse booster voor een sterkere, veerkrachtigere huid. 

Natuurlijk is het thermaal water niet het enige ingrediënt dat in Minéral 89 verwerkt zit. Lees ook alles over hyaluronzuur, een intens hydraterend ingrediënt in Minéral 89.

De oplossing van Vichy

 • Versterkende dagelijkse booster

  MINÉRAL 89

  Versterkende dagelijkse booster

  Versterkende Booster

  De dosis kracht voor uw huid

 • Meest gelezen

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Ingrediënten

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Niet-comedogene make-up is speciaal ontworpen om de poriën niet te verstoppen en is ideaal voor mensen met een onzuivere of gevoelige huid. Lees hier wat het voordeel is van niet-comedogene make-up en ontdek het verschil met gewone make-up.

  Lees het artikel

  Superfoods: 10 gezonde groente voor je huid

  Ontdek Vichy

  Superfoods: 10 gezonde groente voor je huid

  Superfoods zijn enorm populair en daarom maken veel voedselproducenten gretig gebruik van deze term. Maar veel van deze superfoods hebben wij allang op ons bord liggen. Denk bijvoorbeeld aan havermout of groenten. Eigenlijk zijn alle soorten voeding die boordevol voedingsstoffen en vitamines zitten superfoods. Er zijn een aantal soorten groenten die bijzonder goede stoffen bevatten die goed zijn voor de huid. Lees hier onze top 10 van gezonde groenten en ontdek welke groentes jij aan je dieet moet toevoegen om je lichaam gezond te houden en je huid van binnenuit te voeden.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4