OK

OK Cancel

Thank you

Close

De zonnecrèmes van de nieuwe generatie: wat kunnen ze méér?

Voorheen kon u alle kleuren uitslaan alvorens bruin te worden: wit, rood en zelfs grijs. Soms moest u een goed compromis zoeken tussen bescherming tegen UV-stralen en een mooi, bruin kleurtje… Maar dat was vóór de zonnecrèmes van de nieuwste generatie.

Ongelimiteerde bescherming met breedspectrumfilters

UV-stralen tegenhouden, dat is het minste dat u mag vragen van een zonbescherming. En meestal is ons eerste keuzecriterium de beschermingsfactor, de SPF. Daarna komt een eenvoudig rekensommetje: 20, 30, 40 of 50, hoe hoger de SPF, hoe beter de huid beschermd is. Maar wist u ook dat het effect op de huid verschilt naargelang het type UV-stralen? Te veel UVB kan de huid onmiddellijk verbranden. Maar een overdosis UVA kan diepere schade aanbrengen en zelfs op langere termijn de biologische functies van de huid wijzigen. Daarom zijn specifieke filters in zonnecrèmes ook heel belangrijk. Breedspectrumfilters, zoals Mexoryl SX en XL, zijn efficiënt tegen UVB, UVA en zelfs langgolvig UVA. Zo is uw huid niet alleen beschermd, maar ook mooi verzorgd. Bijkomend voordeel: uw bruine kleurtje blijft langer fris en stralend!

Snel bruin dankzij Tyrosine en Cafeïne

Wij hebben allemaal zo onze trucjes om zo snel mogelijk mooi bruin te worden en onze huid voor te bereiden op de zon. Een maandje caroteenrijke voeding eten, enkele keren zelfbruiner aanbrengen (zonder in de zon te gaan welteverstaan). Vandaag zijn er enkele nieuwe zonnecrèmes die u helpen om die moeilijke eerste zonnedagen sneller en beter door te komen. Hoe? Door de natuurlijke melanineproductie te helpen stimuleren met een complex van Tyrosine + Cafeïne, doeltreffend en volkomen veilig. Zo wordt het bruine kleurtje van uw dromen snel werkelijkheid!

Zonneproducten boordevol superverzorgers

Uw huid beschermen tegen de zon? OK, dat heeft u inmiddels onder de knie. Maar mag het nog iets meer zijn? Waarom zouden we niets extra’s van onze zonnecrèmes mogen verlangen, net als BB- en CC-crèmes die de huid tegelijk verzorgen én mooier maken? Dat kan, want ook zonnecrèmes gaan tegenwoordig een stapje verder! Ze bevatten topbestanddelen uit de beste verzorgingsproducten, zoals Aquabioryl of Hyaluronzuur, om de huid optimaal gehydrateerd te houden en zo mooier en gelijkmatiger bruin te laten worden. Een troef die u al bij de eerste zonnestralen kunt gaan uittesten.

Nieuw: texturen en prestaties voor 100% plezier

Hydraterende mistsoepele gel of een romige crème: ook de textuur en het gebruiksplezier bepalen wat voor u het ideale zonneproduct is. Een subtiele geur, een snel indringende verwentextuur of een “dry touch” effect dat uw huid mooi laat ogen, kies maar uit! Alles wat u zin geeft om het product zo vaak als nodig opnieuw aan te brengen, verdient een plaats op uw lijstje met keuzecriteria.

En om dit onderwerp in stijl af te sluiten, nog een laatste tip… Is het u ook al overkomen dat u de dop van uw zonnespray kwijt raakte? Ook op dat punt is er goed nieuws! Bijvoorbeeld een spray zonder dop, met innoverend on/off sluitsysteem dat optimaal hermetisch afsluit volgens de strengste normen.

Wilt u meer weten over het aanbrengen van zonbescherming? Lees hier verder.

Wilt u deze producten zelf ervaren? Shop nu bij dichtstbijzijnde apotheek!

De oplossing van Vichy

 • Crème dry touch SPF 50 Ideal Soleil Vichy

  IDÉAL SOLEIL

  Crème dry touch SPF 50

  Zonnecrème

  Voor mannen en vrouwen met een lichte, gemengde tot vette huid, die op zoek zijn naar een zonnebescherming die hun huid niet laat glimmen.

 • Fluweelachtige crème SPF 50+

  IDÉAL SOLEIL

  Fluweelachtige crème SPF 50+

  Zonnecrème

  Voor vrouwen met een normale tot droge huid die op zoek zijn naar een zonnebescherming voor het gezicht.

 • Aftersun melk Ideal Soleil Vichy

  IDÉAL SOLEIL

  Aftersun melk

  Aftersun

  Voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een hydraterende aftersun.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4