OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vichy to the rescue!! Dit zijn dé 4 momenten waarop jouw huid wel wat extra hulp kan gebruiken..

Ieder jaar zijn er een aantal bijzondere momenten waarop je graag stralend voor de dag wilt komen. Een mooie outfit, nieuw kapsel of uitpakken met je make-up kan ervoor zorgen dat je nét even wat meer straalt dan anders. Maar op dit soort momenten wil je natuurlijk ook het liefst een huid die straalt. Je huid mag je daarom zeker niet overslaan in de voorbereiding voor speciale momenten. Naast je dagelijkse verzorging kan je jouw huid toch altijd nog even extra helpen. Wil je weten wanneer en hoe? Lees dan snel verder!

After holiday glow

Ken je dat gevoel? Je hebt net een heerlijke vakantie achter de rug met zonnige strand dagen en cocktail avonden. Maar toch kijk je er naar uit om thuis je vriendinnen weer te spreken en alle verhalen met ze te delen. Het liefste doe je dat natuurlijk stralend met je after holiday glow. Ook als je je goed hebt ingesmeerd, hebben de overuren in de zon, het benauwde weer en cocktails  toch hun tol geëist op je huid. Het is tijd om een hulplijn in te schakelen om je zonbeschadigde huid een boost te geven.

Yes I do

Wanneer je gaat trouwen, wil je het liefst dat alles perfect is. Je trouwjurk, make-up en haarstijl zijn elementen waar je ver van tevoren al aan gedacht hebt. Vergeet niet je huid mee te nemen in de voorbereidingen op je speciale dag. Hoe gezonder je huid er uitziet, des te mooier je uiteindelijke look! Zorg ervoor dat je lange tijd voor je bruiloft al begint met een consistente dagelijkse routine voor je huid.  Reinig je huid elke dag goed, kies wat de beste crème is voor jouw huid en als kers op de (bruids)taart start je 10 dagen voor de grote dag met een Liftactiv fresh shot kuur om je huid te laten stralen!

Party ready?

Het festival seizoen zit er alweer bijna op. Maar ook in het najaar staan er nog genoeg feestjes op de planning.  Hét ideale moment om weer goed uit te pakken, bijvoorbeeld met make-up en de nieuwste trend gezichtshaping of door een subtiele foundation te gebruiken die past bij jouw huid. Daarnaast kan je niet vroeg genoeg beginnen met het verzorgen van de basis, je huid. Om je huid wat extra op te peppen en het een glow te geven gebruik je naast je dagelijkse routine ook de 10 daagse kuur van Liftactiv!

The #extrahelp we all need

Heb je een zware week gehad en een vermoeid uitziende huid door stress? Of misschien hebben alle feestelijkheden er voor gezorgd dat je huid niet meer zo straalt als daarvoor en heb je last van een doffe huid? Het is tijd om jezelf weer op te laden en binnen no-time weer die glow op je gezicht terug te krijgen. Start 10 dagen lang elke dag goed met een ontbijt, verwen je huid vervolgens met een gezichtsmassage om de microcirculatie van de huid te bevorderen en gebruik tijdens deze 10 dagen elke dag de liftactiv fresh shot kuur. Breng daarnaast elke dag je dagelijkse verzorging aan zoals bijvoorbeeld een anti aging. Je zal zien dat na 10 dagen je vermoeid uitziende huid weer uitgeruster oogt en je je weer als herboren

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Versterkende dagelijkse booster

  MINÉRAL 89

  Versterkende dagelijkse booster

  Versterkende Booster

  De dosis kracht voor uw huid

 • Liftactiv anti-oxidanten booster | Vichy

  LIFTACTIV SUPREME

  Anti-Oxidanten Booster

  Versterkende Booster

  Anti-oxiderende huidverzorging met Vitamine C voor de strijd tegen tekenen van huidveroudering en vermoeidheid na 10 dagen.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4