OK

OK Cancel

Thank you

Close

LEER MEER OVER UW HOOFDHUIDZORG
EN MAAK EEN HOOFDHUIDDIAGNOSE.

Start mijn analyse

Dercos diagnosis background

Hoe kan ik mijn haargroei stimuleren?

Merk je dat je haargroei afneemt en dat je haar steeds dunner wordt? Met Dercos Neogenic van Vichy kun je in een periode van drie maanden je haargroei stimuleren.


Het is in elk opzicht belangrijk dat jij je haar gezond houdt. Dat houdt in feite ook in dat je zelf een gezonde levensstijl hanteert, want je haar reageert op de staat van jouw lichaam. Drink daarom veel water voor de nodige hydratatie, uitgedroogd haar groeit langzamer en breekt makkelijker. Het haar houdt een 24-uurs groeicyclus aan waarbij het voor de groei belangrijk is dat er goede voedingstoffen worden opgenomen en dat er voldoende wordt geslapen.

Vitamine A, B, C en E, natuurlijke voeding voor je haar

Haargroei bevorderen is alleen mogelijk wanneer je haar gezond en niet futloos is. Gebruik daarom shampoo en conditioner met vitamines A, B, C en E. Het is aan te raden om haarclips en speciale haarelastiekjes te gebruiken die het haar niet strak trekken. Let op: de groei van het haar vindt alléén plaats vanuit de haarwortel!

Natuurlijk de haargroei bevorderen met vitamine D

Tijdens het ouder worden, is de kans op dunner wordend haar groter. Stress is een van de redenen voor haarverlies. Heb je een lekkere vakantie in het vooruitzicht? In de zomer verloopt de haargroei sneller dan wanneer het koud is, wat te maken heeft met de kracht van UV-straling in de zomer. Door zonlicht wordt vitamine D aangemaakt, en dat heeft een stimulerende invloed op de haargroei. Een goede verzorging van de hoofdhuid is ook goed voor je haar. Met bijvoorbeeld een wekelijkse hoofdhuidmassage met een beetje olie (kokos-, jojoba- of zelfs olijfolie) masseer je zelf je haaraanzet. De olie spoel je eruit als jij je haren wast. Heb je droog haar? Laat de olie dan ’s nachts zitten om het haar te voeden! (Tip: Ideal Body Droge Olie is ook te gebruiken voor het haar).

Haargroei bevorderen met Vichy

Je haar groeit ongeveer 1,2 tot 1,5 centimeter per maand. Dit is vastgelegd in je genen en dus is er genetisch gezien geen methode om je haar sneller te laten groeien. Heb je last van dunner wordend haar of merk je dat jouw haargroei afneemt? Je haargroei bevorderen is wel degelijk een optie met de haarbehandelingen van Vichy: Dercos Neogenic en Dercos Densi-Solutions!

Filloxane, ingrediënt voor dikker haar

Filloxane is een bestanddeel dat zich hecht aan de haarvezels, waardoor je merkbaar dikkere haren krijgt. Om meer volume te krijgen proberen we van alles, waardoor ons haar soms alleen maar meer te verduren krijgt. We proberen van alles: we gebruiken minder conditioner, föhnen op lage temperatuur en geven ons haar nog wat volume met haarlak. Maar er is een betere oplossing.

Filloxane, ontwikkeld door L’Oréal, hecht zich aan de haarfollikel, waardoor er een sterk netwerk van vezels ontstaat dat zowel sterk als soepel is. Filloxane creëert als het ware een dikkere en sterkere verschijning van het haar. Dit ingrediënt vult de haarvezel, waardoor haren steviger, sterker en minder snel beschadigd worden. Nadat Filloxane de haarvezel is binnengedrongen, legt het verbindingen aan, waardoor het haar van binnenuit verstevigd wordt. Met als resultaat dat de haarvezel meer volume krijgt en de dichtheid er zichtbaar op vooruit gaat. Filloxane zorgt ervoor dat haar zichtbaar sterker en voller is. Gebruik Dercos Densi-Solutions en ontdek zelf hoe snel je haar meer volume krijgt.

Haarverzorging van Vichy

Dercos van Vichy bestaat verder uit doelgerichte verzorgingsproducten, zoals shampoo en conditioner, die gericht zijn op de verzorging voor diverse haarproblemen en de hoofdhuid verzorgen tot aan het puntje van de haarvezel. De productlijn om haargroei te bevorderen bestaat verder uit haarverzorging waaronder dichtheid verbeterende shampoo en herstellende conditioner voor iedereen die last heeft van haarverlies en voor alle soorten haar. Wil je weten welke haarverzorging voor jou het beste is? Doe dan de haardiagnose.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtsbijzijnde apotheek.

go to top