Inspiratie: 5 ideale vaderdag cadeau’s

Daar is ie weer.. Hét dilemma wat koop je voor een man? En die vraag is nog lastiger te beantwoorden als het om vaderdag gaat. Het probleem is dat mannen zelf ook vaak niet weten wat ze willen, laat staan jij. Bij het zoeken naar vaderdag ideeën voor een cadeau kom je vaak uit op het maken van een leuk gedicht of het knutselen van een vaderdag cadeau met de kinderen. Hiermee verras je iemand altijd! Wij geven je ook een aantal tips voor een leuk vaderdagcadeau waar jouw vader of man wat mee kan. Vichy heeft een aantal producten die hem zeker zullen bevallen.

1. Opfrisser – VICHY HOMME HYDRA MAG C DOUCHEGEL

De Hydra Mag C douchegel is een heel fijn product dat ideaal is voor een actieve man. Deze douchegel hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze de hele dag comfortabel en fris aanvoelt. Daarnaast is deze douchegel een 2-in-1 product, want je kunt het ook als een shampoo gebruiken. Dat scheelt weer gedoe, een uitkomst voor elke vader.

2. Geen uitslag en irritaties meer – ANTI-IRRITATIE SCHEERSCHUIM

Net als veel vrouwen, hebben mannen last van een gevoelige huid. Dit kan na het scheren leiden tot uitslag, irritaties, een rode huid en puistjes. Bovendien is de haargroeirichting erg variërend bij een baard, daarom kunnen haartjes snel ingroeien. Door veel en regelmatig te scheren kunnen mannen last krijgen van een trekkerige, gedehydrateerde huid. Heeft jouw vader of man veel last van uitslag en irritaties na het scheren? Geef hem dan de anti-irritatie scheergel van Vichy Homme voor vaderdag. Dit vaderdag cadeau kan je ook combineren met de Sensi Baume aftershave van Vichy. De niet uitdrogende formule van deze scheergel beschermt en zuivert de huid tijdens het scheren, zodat uitslag en irritatie voorkomen worden. Daarnaast heeft Vichy naast een gel ook een anti-irritatie scheerschuim voor de man met een gevoelige huid.

3. Booster - MINÉRAL 89

Jonge vaders hebben vaak korte nachten. Niet alleen houden de kinderen ze 's nachts wakker, ook een fulltime week werken en een actief weekend hebben hun impact op de uitstraling van een man. Minéral 89 is daarom een goede tip voor elke man die wel een boost gebruiken kan. Met een drukke dag voor de boeg of een zakelijke afspraak is het voor elke man belangrijk om opgewekt over te komen. Minéral 89 biedt bescherming tegen externe factoren zoals stress en uv-stralen en versterken de weerbaarheid van je huid. Daarnaast is Minéral 89 geschikt voor iedereen, dus van dit vaderdag cadeau kan jij zelf ook profiteren. Gebruik Minéral 89 's ochtends om de duffe, futloze huid een echte boost te geven en je man of vader komt elke dag fris en fruitig op kantoor, hoe kort zijn nacht ook was.

4. Verkoelende gezichtsgel – VICHY HOMME HYDRA COOL+

Een alles in één product, dat is waar veel mannen naar op zoek zijn. Vichy Homme Hydra Cool+ is een hydraterende verzorging voor gezicht en ogen. Deze verkoelende gel voor het gezicht is ideaal voor jouw man of vader om te gebruiken na het sporten of douchen. De Hydra Cool+ dagcrème geeft je een optimale hydratatie dankzij het hydraterende ingrediënt, hyaluronzuur. Bij gebruik geeft het direct een verkoelend effect en biedt het tot 48 uur hydratatie.

5. Voor na het scheren – VICHY HOMME SENSI BAUME

Een goede verzorging van de gezichtshuid is belangrijk, vooral na het scheren. Daarom heeft Vichy de Sensi Baume aftershave balsem geïntroduceerd. Deze verzorging bevat het thermaal water van Vichy en heeft een kalmerende werking op de huid om uitslag en irritatie te voorkomen. Bovendien versterkt deze aftershave de huid, zo wordt de huid sterker met elke scheerbeurt.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De redactie

De oplossing van Vichy

VICHY HOMME

Hydra Mag C+ Dagcrème

Gezichtscrème voor mannen - Dagcrème

Onze 1ste hydraterende verzorging voor gezicht en ogen, tegen vermoeidheid.

VICHY HOMME

Hydra Cool+

Gezichtscrème voor mannen - Hydraterende crème

Hydraterende "ice shot" gel met hyaluronzuur, “instant freeze” gevoel.

Meest gelezen