OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ons geheim voor het combineren van hoogdekkende concealers

 • favoriet

Concealers komen voor in verschillende formaten, van sticks tot crèmes, en van vloeibare tot potlood-achtige texturen. Als je het juiste product voor jouw huid wilt kiezen, is het belangrijk om twee factoren in de gaten te houden: textuur en dekking. Wil je enkel een puistje of vlekje camoufleren? Vaak kies je dan voor een lichtere formule, maar deze kunnen uitlopen of wegvagen gedurende de dag.


Aan de andere kant zijn producten met een hoge dekking vaak moeilijker aan te brengen, vanwege hun dikkere textuur. De SOS Cover Stick van Vichy heeft een vernieuwde formule die je een optimale dekking geeft en gemakkelijk te mengen is. Het houdt tot 16 uur*, zonder dat de dekking overdreven dik lijkt.

Tips om concealers aan te brengen rondom de ogen

Veel vrouwen zijn gericht op een specifiek probleem, zoals het camoufleren van de donkere kringen onder de ogen. Dunnere formules geven vaak niet voldoende dekking, terwijl andere sticks of crèmes al snel een overdreven laag op de huid achterlaten, helemaal als je het met een poeder afwerkt.

Daarnaast is de huid onder uw ogen een van de dunste delen van uw huid. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn als je deze huid wilt camoufleren. Dermablend SOS Cover Stick is verrijkt met bijenwas, waardoor het gemakkelijk op de huid aan te brengen is. 

94% van onze testpersonen gaf aan dat het product gemakkelijk te mengen was, terwijl 98% de textuur van het product opvallend licht vond, maar wel langhoudend. Als laatste is de hypoallergene formule verrijkt met Allantoïne: dit ingrediënt staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen, perfect om roodheid te helpen tegen te gaan.

Tips om roodheid, vlekken en onzuiverheden te camoufleren

Heb je veel last van vlekjes en andere onzuiverheden? Het kan helpen een foundationkwast of -spons te gebruiken in plaats van je vingers, voor een precieze dekking net waar je het het meeste nodig hebt. Heb je grotere plekken met onregelmatigheden of een oneffen teint? Probeer te blenden met je ringvinger om het product beter te verdelen, zonder overdaad.

Dankzij zijn hoge dekking en textuur is Dermablend’s SOS Cover Stick ideaal om vlekjes, littekentjes, onzuiverheden en roodheid te camoufleren.

Wil je zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek. Als je meer wilt weten over de SOS Coverstick

* Zelfevaluatie bij 69 vrouwen van 18 tot 65 jaar oud, alle huidtypes.

De oplossing van Vichy

 • Dermablend Coverstick | Vichy

  DERMABLEND

  SOS Coverstick 14u

  Foundation

  Instant camouflage van ernstige imperfecties van de huid zonder maskereffect.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top