OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ons geheim voor het combineren van hoogdekkende concealers

Concealers komen voor in verschillende formaten, van sticks tot crèmes, en van vloeibare tot potlood-achtige texturen. Als je het juiste product voor jouw huid wilt kiezen, is het belangrijk om twee factoren in de gaten te houden: textuur en dekking. Wil je enkel een puistje of vlekje camoufleren? Vaak kies je dan voor een lichtere formule, maar deze kunnen uitlopen of wegvagen gedurende de dag.


Aan de andere kant zijn producten met een hoge dekking vaak moeilijker aan te brengen, vanwege hun dikkere textuur. De SOS Cover Stick van Vichy heeft een vernieuwde formule die je een optimale dekking geeft en gemakkelijk te mengen is. Het houdt tot 16 uur*, zonder dat de dekking overdreven dik lijkt.

Tips om concealers aan te brengen rondom de ogen

Veel vrouwen zijn gericht op een specifiek probleem, zoals het camoufleren van de donkere kringen onder de ogen. Dunnere formules geven vaak niet voldoende dekking, terwijl andere sticks of crèmes al snel een overdreven laag op de huid achterlaten, helemaal als je het met een poeder afwerkt.

Daarnaast is de huid onder uw ogen een van de dunste delen van uw huid. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn als je deze huid wilt camoufleren. Dermablend SOS Cover Stick is verrijkt met bijenwas, waardoor het gemakkelijk op de huid aan te brengen is. 

94% van onze testpersonen gaf aan dat het product gemakkelijk te mengen was, terwijl 98% de textuur van het product opvallend licht vond, maar wel langhoudend. Als laatste is de hypoallergene formule verrijkt met Allantoïne: dit ingrediënt staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen, perfect om roodheid te helpen tegen te gaan.

Tips om roodheid, vlekken en onzuiverheden te camoufleren

Heb je veel last van vlekjes en andere onzuiverheden? Het kan helpen een foundationkwast of -spons te gebruiken in plaats van je vingers, voor een precieze dekking net waar je het het meeste nodig hebt. Heb je grotere plekken met onregelmatigheden of een oneffen teint? Probeer te blenden met je ringvinger om het product beter te verdelen, zonder overdaad.

Dankzij zijn hoge dekking en textuur is Dermablend’s SOS Cover Stick ideaal om vlekjes, littekentjes, onzuiverheden en roodheid te camoufleren.

Wil je zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek. Als je meer wilt weten over de SOS Coverstick

* Zelfevaluatie bij 69 vrouwen van 18 tot 65 jaar oud, alle huidtypes.

De oplossing van Vichy

 • Dermablend Coverstick | Vichy

  DERMABLEND

  SOS Coverstick 14u

  Foundation

  Instant camouflage van ernstige imperfecties van de huid zonder maskereffect.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4