OK

OK Cancel

Thank you

Close

Een huidverzorgingskuur: wat is het?

 • favoriet

Natuurlijk heb je weleens gehoord van gezichtsmaskers en peelings, maar heb je wel eens gehoord van een verzorgingskuur voor de huid?

Wat is een huidverzorgingskuur?

Schoonheidsspecialisten zijn al enthousiast over huidverzorgingskuren, maar wat is dit nou precies? Een huidverzorgingskuur is dé laatste trend op het gebied van huidverzorging. Een huidverzorgingskuur richt zich op gebieden van je huid met specifieke problemen. Het doel is om deze problemen tegen te gaan op momenten dat je huid wat meer gestrest voelt dan gewoonlijk. Huidverzorgingskuren beloven snelle en effectieve resultaten waardoor de huid helderder en gladder wordt, en zelfs een mooiere teint krijgt. Klinkt goed, maar wat maakt ze zo anders dan andere huidverzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld gezichtsmaskers? Een huidverzorgingskuur is meer dan een snelle oppoetsbeurt voor een vermoeide look. Huidverzorgingskuren zijn ontwikkeld om je gewoonlijke routine aan te vullen, met andere woorden, het is een intense aanpak om je huid te verbeteren.

Hoe gebruik je een huidverzorgingskuur effectief?

De textuur van een huidverzorgingskuur lijkt erg op dat van een serum, het is licht, vloeibaar en trekt makkelijk in de huid. Maar huidverzorgingskuren zijn niet bedoeld als onderdeel van je dagelijkse routine. In tegenstelling tot serums, moeten huidverzorgingskuren op zichzelf gebruikt worden, gedurende een korte periode voor een specifiek probleem. Echter, zijn ze niet bedoeld om je bestaande crèmes of serums te vervangen. De Anti-Oxidanten booster van Liftactiv bijvoorbeeld, heeft als doel om tekenen van vermoeidheid te bestrijden door de huid te laten stralen en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen, voor een stralende teint na 10 dagen.[1] Je gebruikt het eens in de drie maanden (of afhankelijk wanneer je huid meer last heeft van stress en vermoeidheid). Zie het als een regelmatige booster voor je huid.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

[1]Vichy LiftActiv Anti-Oxidanten Booster, getest op 40 vrouwen onder klinische omstandigheden. 83% van de vrouwen had een meer effen en meer stralende teint. 73% van de vrouwen vindt dat de huid voelt alsof deze een boost heeft gehad, de huid voelt ook frisser aan. 71% van de vrouwen vindt dat haar huid er soepeler uit ziet. Zelfevaluatie, 52 vrouwen, na 10 dagen.

De oplossing van Vichy

 • Liftactiv anti-oxidanten booster | Vichy

  LIFTACTIV SUPREME

  Anti-Oxidanten Booster

  Versterkende Booster

  Anti-oxiderende huidverzorging met Vitamine C voor de strijd tegen tekenen van huidveroudering en vermoeidheid na 10 dagen.

 • Versterkende dagelijkse booster

  MINÉRAL 89

  Versterkende dagelijkse booster

  Versterkende Booster

  De dosis kracht voor uw huid

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top