OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gezichtsmasker: welke kiest u en wanneer gebruikt u ze?

Kan uw huid wel een boost gebruiken? Maar wanneer, hoe en waarom? In dit artikel vertellen we u welk masker het beste aansluit bij uw lifestyle en wat de beste momenten zijn om de huid wat extra liefde te geven.

Kies een gezichtsmasker dat past bij uw levensstijl

De drie verschillende mineraal maskers van Vichy bieden verzorging voor alle huidtypen. Lees hieronder welk masker het beste bij jouw levensstijl past.

De gestreste huid van een workaholic

Wanneer u vaak overwerkt, raakt u niet alleen gestrest… ook de huid zal er gestrest van worden. Wanneer u veel tijd doorbrengt op kantoor en niet buiten in de frisse lucht komt, kan een masker de huid een boost geven. Kies voor een exfoliërend gezichtsmasker dat de dode huidcellen verwijdert en uw huid weer laat stralen. Vichy's exfoliërend mineraal masker zorgt voor een frissere teint. 91% van de gebruikers geeft aan dat zij verbeteringen in hun teint opmerken. 1

De vermoeide huid van een party animal

Te weinig slaap zorgt er voor dat uw huid er moe en dof uit ziet.. Een gezond voeding- en slaappatroon is daarom erg belangrijk voor een stralende en zachte huid. Wanneer uw teint vatbaar is voor puistjes en overtollig talg kan een kleimasker de huid een boost geven op korte termijn. Vichy’s porie zuiverend kleimasker is verrijkt met allantoïne extract dat de huid verzacht. Daarnaast bestaat het gezichtsmasker uit twee verschillende soorten witte klei, het vermindert zichtbaar onzuiverheden en verfijnt de poriën. Het resultaat? 98% van de proefpersonen ervaart een schone en stralende huid nadat ze het kleimasker een maand lang gebruikt hebben. Daarnaast ervaart 91% van de proefpersonen dat de imperfecties in hun gezicht afnamen.2 Onthoud wel bij het gebruiken van dit gezichtsmasker dat u het niet volledig moet laten opdrogen, vijf tot tien minuten laten zitten is voldoende.

De gedehydrateerde huid van een fanatieke sporter

We weten allemaal dat regelmatig sporten goed is voor de huid. Toch, bent u er misschien niet van op de hoogte hoeveel water de epidermis verliest na een heftige work-out. Gemiddeld verliest u na een uur sporten een halve tot 2 liter water3.  Dus als u graag sport kan een hydraterend gezichtsmasker het vochtpeil van uw huid weer op niveau brengen. Vichy's vochtinbrengend masker is verrijkt met Mineraliserend Thermaal water van Vichy.

De beste momenten om een gezichtsmasker te gebruiken

Even een moment voor uzelf nemen is altijd een goed idee. Zeker wanneer u het doet om uw huid een boost te geven. We hebben de beste moment voor een gezichtsmasker op een rij gezet.

Zondag spa dag

Wilt u fris beginnen aan de nieuwe werkweek? Trakteer uw huid dan op een intensieve reiniging om uzelf voor te bereiden.

Voorafgaan aan een avondje uit

Een fris schoon gezicht is essentieel wanneer u uzelf voorbereid op een avondje uit. Zeker wanneer u voor een uitgebreide make-up look gaat. Na een gezichtsmasker is de huid glad en klaar voor uw make-up routine.

Voordat u gaat vliegen

We zijn vast allemaal bekend met een jetlag, maar het verbaast u misschien dat vliegtuigen een ongelofelijk dehydraterend effect op onze huid hebben. De druk in de cabine en het tekort aan frisse lucht kunnen er voor zorgen dat de huid er dof uit ziet na een lange vlucht. Een hydraterend gezichtsmasker is dan ook een must om bij u te hebben in uw handbagage.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

[1]
Zelfstudie bij een groep van 86 vrouwen tussen de 19 en 65 jaar met een gevoelige huid.
[2] Zelfstudie bij een groep van 86 vrouwen tussen de 19 en 65 jaar met een gevoelige huid, die een doffe teint hebben.
[3] American College of Sports medicine (feb. 2007) American college of sports medicine position stand. Exercise and fluid replacement https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17277604/

De oplossing van Vichy

Masker met dubbele peelingwerking voor een stralende huid

Masker met dubbele peelingwerking voor een stralende huid

Voor vrouwen met een doffe teint en een ongelijkmatige huidtextuur.

( 4 mening(-en) )

go to top