OK

OK Cancel

Thank you

Close

Met deze sporttrends ben jij zo bikiniproof!

 • favoriet

De zomer komt eraan en dat betekent: bikinitijd! Ben jij al klaar voor een bikini of wil je nog graag een paar kilo’s kwijt voor je je op het strand begeeft deze zomer? Wij hebben de 4 leukste sporttrends van 2015 voor je op een rijtje gezet. Zo kom je weer helemaal in shape!

Sporttrend 1: HIIT (High Intensity Interval Trainingen)

Dit zijn korte trainingen die bestaan uit drills van oefeningen op hoge intensiteit waarop een korte periode van rust volgt. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, de HIIT is voor iedereen toegankelijk.

Extra voordeel: de trainingen zijn zó afwisselend en uitdagend dat je er niet snel op uitgekeken raakt. In slechts weinig tijd ben jij zo weer bikiniproof! Wil je direct starten? Kijk dan dit filmpje.

Sporttrend 2: Endomondo (app)

Deze app helpt je een goede en gezonde conditie op te bouwen met een sport naar keuze. Van roeien en boksen tot hardlopen en tennis, de keuze is enorm.

Deze app is perfect voor als je een beginner bent, want je weet precies hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel je elke keer vooruit bent gegaan. Download hier de app voor smartphone of tablet: hier voor Android, en hier voor Apple.

Sporttrend 3: Moves (app)

Wil jij ook zo graag aan die 10.000 stappen per dag komen, maar heb je tegelijkertijd geen idee hoeveel je beweegt op een dag? Dat is voortaan verleden tijd dankzij Moves.

Deze fijne sportapp herkent of je loopt, fietst of in de auto rijdt en slaat dat allemaal voor je op. En  kan je dus ook juist aan het eind van de dag die push geven om toch nog iets meer te doen! Download Moves hier voor Android, en hier voor Apple.

Sporttrend 4: Barre

Barre is een combinatie van ballet, pilates, yoga en conditietraining. Deze sport is ideaal als je je balans, flexibiliteit en uithoudingsvermogen wilt verbeteren en een gespierder lichaam wilt! Ben je benieuwd? Kijk dan dit filmpje.

Extra tip van Vichy om je lichaam bikiniproof te maken

Naast al het sporten heeft je huid soms toch een beetje extra hulp nodig om bikiniproof te worden, bijvoorbeeld bij het verminderen van cellulite. Een probleem waar we graag vanaf willen en waar sporten niet de enige oplossing voor is. Daar heeft Vichy een fijne oplossing voor gevonden: deDestock-lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om je te helpen in de strijd tegen cellulite en striae. Zo vermindert het Cellu Destock Flash Serum de zichtbaarheid van cellulite al na 14 dagen en zorgt het serum voor een stevigere en egalere huid. Haal je bikini maar alvast tevoorschijn!

Wil je nog meer tips om af te slanken? Bekijk dan deze video’s op ons YouTube-kanaal.

De oplossing van Vichy

 • Cellu Destock
 • Afslankende en verstevigende verzorging voor de buik - Vichy Destock Ventre
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top