OK

OKCancel

Thank you

Close

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is er voor het hele gezin

 • favoriet

Mineraliserend water is er niet alleen voor vrouwen... Ook mannen en kinderen hebben baat bij zijn verfrissende en weldadige werking. Zo wordt Mineraliserend Thermaal Water van Vichy als snel een bondgenoot voor de hele familie. Drie goede redenen om ervoor te kiezen...

Voor kinderen: handige instant verkoeling

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy werkt heerlijk verfrissend als kleuters last hebben van de warmte. Tijdens een lange autorit bijvoorbeeld, kan even sprayen echt wonderen doen. En dank zij de mineralen werkt het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy ook kalmerend op een rood en geïrriteerd babyhuidje. Een supertrucje: zet de flacon in de koelkast (of in de koelbox) voor een ultrafris effect op het gezicht. De kinderen zijn er dol op!

Voor mijnheer: een deugddoend middeltje tegen scheerbrand

Snel en zonder poespas, zoals mannen het graag hebben: gewoon even royaal sprayen na het scheren. Met zijn cocktail van 15 mineralen gaat Mineraliserend Thermaal Water van Vichy scheerbrand tegen en kalmeert de huid. Het helpt altijd, zowel na manueel als elektrisch scheren.

En voor u, dames: een nog mooiere huid

‘s Morgens even op uw huid verstuiven voor u uw dagcrème aanbrengt en ‘s avonds na het reinigen, meer hoeft u niet te doen om uw huid een extra boost te geven. Het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy zit boordevol mineralen en draagt actief bij tot de zuurstofvoorziening en de hydratie. Helpt ook prima om uw make-up te fixeren.

Vichy Mineraliserend Water zit in al onze producten. Wilt u dit zelf ervaren? Shop dan nu bij uwdichtstbijzijnde apotheek !

De oplossing van Vichy

 • 19153Mineraliserend Thermaal Water4.84MINERALISEREND THERMAAL WATERFACE CAREGezichtsreinigingKalmerende verzorging
  Mineraliserend Thermaal Water
 • Meest gelezen

  Ontdek Vichy

  De 10 gezondste groenten voor je huid

  Dat groentes gezond zijn hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Maar er zijn een aantal soorten groenten die bijzonder goede stoffen bevatten die goed zijn voor de huid. Lees hier onze top 10 van gezonde groenten en ontdek welke groentes u aan uw dieet moet toevoegen om de huid van binnenuit te verzorgen en te voeden.

  Lees het artikel

  Ontdek Vichy

  Salicylzuur: wat jij moet weten over dit ingrediënt

  Salicylzuur is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de cosmetische industrie, maar niet iedereen weet waar dit voor dient. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect de producten hebben die salicylzuur bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de salicylzuur in je verzorgingsproducten.

  Lees het artikel

  go to top