OK

OK Cancel

Thank you

Close

Een gezonde gloed dankzij de beste huidmassages

Als het neerkomt op het aanbrengen van een goede huidverzorging, is het uw techniek een belangrijke factor in het activeren van uw gezichtsverzorgingsproducten. Lees onze vier tips om er achter te komen hoe u uw dag- en nachtritme tot een hoger niveau kan tillen en hoe u de kracht van uw verzorgingsproducten kunt maximaliseren.

De voordelen van een huidmassage

De perfecte manier om een lange week te beëindigen, is door een gezichtsmassage te doen. Het is niet alleen een goede manier om spanning weg te werken, het kan uw huid ook transformeren. Als u het goed doet, kunt u met een gezichtsmassage lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid steviger maken en microcirculatie bevorderen, wat de bloedcirculatie bevordert voor een stralende huid. Daarnaast kan een gezichtsmassage bij uw huidverzorgingsroutine ervoor zorgen dat uw verzorgingsproducten beter op de huid inwerken, waardoor u optimaal resultaat zult krijgen.

Tips voor een heerlijke gezichtsmassage

Het klinkt natuurlijk logisch, maar voordat u aan een gezichtsmassage begint, is het heel belangrijk dat u uw handen wast en make-up grondig verwijdert zodat u voorkomt dat bacteriën zich verspreiden. Dep uw huid droog met een handdoek en begin dan met een olie of een serum. Naast het feit dat het helpt om uw vingers over uw gezicht te bewegen, geven dunne olieachtige producten bij de start het voordeel dat ze beter doordringen in de huid, waardoor de effectiviteit van uw moisturizer of dagcrème, verhoogt. Gebruik dunnere producten altijd als basis voordat u uw huid verzorgt met producten die een dikkere, watergedragen substantie hebben.

Waarom nog naar het schoonheidssalon gaan?

Gebruik de toppen van uw vingers om grote cirkels langs uw nek en onder uw kin te maken en werk zo omhoog naar het gezicht toe. Let op de hoeveelheid druk: de huid op uw gezicht is gevoeliger dan op andere delen van uw lichaam, dus druk niet te hard. Ga door naar buiten richting uw kaaklijn en de zijkant van uw wangen naar uw jukbeenderen toe. Druk voorzichtig omhoog en naar buiten met de toppen van uw vingers. Dit bevordert de bloedcirculatie. Let op dat u de huid niet naar beneden trekt. Eindig met brede, cirkelvormige bewegingen vanaf uw slapen richting het centrum van uw voorhoofd en weer terug. Sluit uw massage af door met uw ringvingers voorzichtig te tikken op de gevoelige huid onder uw ogen om de oogcontouren een strakke en heldere uitstraling te geven.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Fluweelachtige crème SPF 50+

  IDÉAL SOLEIL

  Fluweelachtige crème SPF 50+

  Zonnecrème

  Voor vrouwen met een normale tot droge huid die op zoek zijn naar een zonnebescherming voor het gezicht.

 • Meest gelezen

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Ingrediënten

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Niet-comedogene make-up is speciaal ontworpen om de poriën niet te verstoppen en is ideaal voor mensen met een onzuivere of gevoelige huid. Lees hier wat het voordeel is van niet-comedogene make-up en ontdek het verschil met gewone make-up.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4