OK

OK Cancel

Thank you

Close

Een gezonde gloed dankzij de beste huidmassages

Als het neerkomt op het aanbrengen van een goede huidverzorging, is het uw techniek een belangrijke factor in het activeren van uw gezichtsverzorgingsproducten. Lees onze vier tips om er achter te komen hoe u uw dag- en nachtritme tot een hoger niveau kan tillen en hoe u de kracht van uw verzorgingsproducten kunt maximaliseren.

De voordelen van een huidmassage

De perfecte manier om een lange week te beëindigen, is door een gezichtsmassage te doen. Het is niet alleen een goede manier om spanning weg te werken, het kan uw huid ook transformeren. Als u het goed doet, kunt u met een gezichtsmassage lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid steviger maken en microcirculatie bevorderen, wat de bloedcirculatie bevordert voor een stralende huid. Daarnaast kan een gezichtsmassage bij uw huidverzorgingsroutine ervoor zorgen dat uw verzorgingsproducten beter op de huid inwerken, waardoor u optimaal resultaat zult krijgen.

Tips voor een heerlijke gezichtsmassage

Het klinkt natuurlijk logisch, maar voordat u aan een gezichtsmassage begint, is het heel belangrijk dat u uw handen wast en make-up grondig verwijdert zodat u voorkomt dat bacteriën zich verspreiden. Dep uw huid droog met een handdoek en begin dan met een olie of een serum. Naast het feit dat het helpt om uw vingers over uw gezicht te bewegen, geven dunne olieachtige producten bij de start het voordeel dat ze beter doordringen in de huid, waardoor de effectiviteit van uw moisturizer of dagcrème, verhoogt. Gebruik dunnere producten altijd als basis voordat u uw huid verzorgt met producten die een dikkere, watergedragen substantie hebben.

Waarom nog naar het schoonheidssalon gaan?

Gebruik de toppen van uw vingers om grote cirkels langs uw nek en onder uw kin te maken en werk zo omhoog naar het gezicht toe. Let op de hoeveelheid druk: de huid op uw gezicht is gevoeliger dan op andere delen van uw lichaam, dus druk niet te hard. Ga door naar buiten richting uw kaaklijn en de zijkant van uw wangen naar uw jukbeenderen toe. Druk voorzichtig omhoog en naar buiten met de toppen van uw vingers. Dit bevordert de bloedcirculatie. Let op dat u de huid niet naar beneden trekt. Eindig met brede, cirkelvormige bewegingen vanaf uw slapen richting het centrum van uw voorhoofd en weer terug. Sluit uw massage af door met uw ringvingers voorzichtig te tikken op de gevoelige huid onder uw ogen om de oogcontouren een strakke en heldere uitstraling te geven.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

go to top