OK

OK Cancel

Thank you

Close

Castorolie en biergist: natuurlijke middelen die helpen bij haaruitval en dunner wordend haar

 • favoriet

Castorolie en biergist, twee ingrediënten die jou kunnen helpen bij haaruitval en dunner wordend haar. Lees meer over deze ingrediënten.

Castorolie

Castorolie zit vol met vetzuren, mineralen en vitamine E. De kwaliteit van je haar kan er op vooruitgaan door castorolie aan te brengen voordat jij je haren gaat wassen. Castorolie zal je haarverlies niet oplossen, maar door het haar te hydrateren wordt het extra goed gevoed, waardoor je haar dikker wordt.[1]

Biergist

Veel beauty bloggers zijn gek op biergist als ze het hebben over het verbeteren van hun haar, nagels en huid. Biergist is rijk aan vitamine B12 en proteïne, bovendien zitten er ook mineralen in zoals foliumzuur, calcium en ijzer[2]. Je kan twee of drie eetlepels biergist toevoegen aan een glas warm water. Als je dit vervolgens opdrinkt kan jij de kwaliteit en dikte van je haar aanzienlijk verbeteren.

Ben je op zoek naar een formule tegen haaruitval

Aminexil Clinical 5 is in staat om het haarverlies binnen drie weken te verminderen. 8 van de 10 deelnemers gaven tijdens een test aan dat het product effectiever was dan andere producten die zij gebruikt hebben [3]. In deze anti-haaruitval behandeling komen 5 effectieve ingrediënten voor waaronder het revolutionaire molecuul Aminexil en het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, dat de hoofdhuid kalmeert. Aminexil Clinical 5 werkt omdat het de 5 oorzaken van haaruitval helpt tegengaan, zoals een slechte weerstand van de hoofdhuid, langzame haargroei, slechte verankering van de haarwortel, een geïrriteerde hoofdhuid en andere externe factoren.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtsbijzijnde apotheek.

[1] Lim Ai Beoy, Wong Jia Woei, and Yuen Kah Hay, ‘Effects of Tocotrienol Supplementation on Hair Growth in Human Volunteers’ [Accessed: 15 May 2017,]
[2] Ablon Glynis, ‘A Double-blind, Placebo-controlled Study Evaluating the Efficacy of an Oral Supplement in Women with Self-perceived Thinning Hair‘ [Accessed: 15 May 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3509882/]
[3] Consumer use test, 137 subjects (Aminexil Clinical 5) vs. Aminexil Pro (119 subjects). Self-evaluation.

De oplossing van Vichy

 • Densi-Solutions Verzorging voor voller haar | Vichy

  DERCOS

  Densi-Solutions Concentraat voor voller haar

  Haarverzorging tegen haaruitval

  Geconcentreerde verzorging voor de hoofdhuid, voor sterker, voller uitziend haar.

 • Densi-Solutions Balsem voor voller haar | Vichy

  DERCOS

  Densi-Solutions Balsem voor voller haar

  Conditioner

  Versterkende balsem voor fijn en verzwakt haar. Hydrateert de hoofdhuid voor gezonder uitziend haar.

 • Dercos Energie Conditioner | Vichy
 • Ultra Kalmerende Shampoo voor droog haar | Vichy
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top