OK

OK Cancel

Thank you

Close

Plattere buik door ademen

Een superplatte buik zonder die vervelende buikspieroefeningen? Het kan!

Informatie of indoctrinatie…

Hoewel veel sceptici ervan overtuigd zijn dat alleen intensieve sessies van buikspieroefeningen deze zone kunnen versterken, bewijst Mohamed, Yogaleraar in Parijs het tegendeel. “Bepaalde ademhalingsoefeningen die veel worden gedaan tijdens lessen Yoga, stretchen of Pilates, vergen veel van de diepere buikspieren en zorgen bovendien voor geestelijke ontspanning”.

Hoe werkt het?

De dwarse buikspier is niet alleen de diepst liggende spier, maar ook de spier die de buik omringt en dus de romp verstevigt. Deze spier is voorzien van horizontale vezels en als hij samentrekt vermindert de omvang van de buikzone en vergt hij veel inspanning van deze zone. Als deze spier goed getraind is, werkt hij als een korset en zorgt hij voor een platte buik.

Ludieke oefeningen

Het geheim van een echt platte buik, is de buik gespierder maken en niet op de omvang gericht te zijn. De juiste oefening: ga op uw rug liggen, met uw knieën gebogen en uw voeten plat op de grond en adem diep in. Houdt de lucht vast en trek de buik zo ver mogelijk in, waarbij u probeert uw lendenen op de grond te drukken om de diepere spieren goed te laten werken. Indien nodig kunt u een hand op uw buik leggen zodat u de samentrekking voelt. De hele buikwand moet zich samentrekken. Houd deze positie minimaal 10 seconden vast. Adem dan rustig uit. Deze oefening kunt u staand, zittend of liggend uitvoeren, in de bus, achter uw computer etc. Doe thuis ook rustig een buikspiersessie voor een platte buik, met behulp van Vichy Laboratoires op Youtube. U vindt daar 4 videos die zijn geïnspireerd op de Pilates -methode en zijn ontwikkeld door een sportarts. Wanneer u deze oefeningen dagelijks herhaalt, zullen de resultaten zeer snel zichtbaar zijn, en in de loop der tijd nog verder verbeteren.

De oplossing van Vichy

 • Cellu Destock
 • Cellu Destock Flash Serum
 • Silhouetverbeterende verzorging - Cellu Destock Overnight - Vichy Destock
 • Meest gelezen

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Ingrediënten

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Niet-comedogene make-up is speciaal ontworpen om de poriën niet te verstoppen en is ideaal voor mensen met een onzuivere of gevoelige huid. Lees hier wat het voordeel is van niet-comedogene make-up en ontdek het verschil met gewone make-up.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  v_woman.jpg
  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai