OK

OK Cancel

Thank you

Close

Poriën reinigen met een gezichtsmasker

Als u last hebt van een vette huid die wel behoefte heeft aan een goede verzorging, wat is er dan beter dan een goed gezichtsmasker. Lees hier over de meest voorkomende gezichtsmaskers en ontdek hoe u met behulp van een porie zuiverend kleimasker verstopte poriën kunt verzorgen en puistjes en onzuiverheden kunt voorkomen.

De fijnste maskers

Hydraterende maskers

Als uw huid droog of schilferig is, dan zou u voor een hydraterend masker moeten gaan. Veel hydraterende gezichtsmaskers, zoals Vichy's vochtinbrengend mineraal masker bevatten hydraterende ingrediënten die de huid helpen om water vast te houden, zoals glycerine en hyaluronzuur. en zitten en Hoe brengt u dit masker aan? Breng het aan terwijl je met je vingers op je voorhoofd, wangen en kin tikt om de hoeveelheid essentiële mineralen in de huid aan te vullen. Laat dit gezichtsmasker 5-10 minuten intrekken en masseer het vervolgens in. Het is niet nodig om dit masker af te spoelen.

Exfoliërende maskers

Heeft u veel last van stress, vermoeidheid of een slechte bloedcirculatie? Dat kan ervoor zorgen dat uw teint er nogal futloos of grauw uit kan zien. Hiervoor raden we een exfoliërend gezichtsmasker aan. Hiermee kunt u de teint van uw huid verhelderen. Vichy's exfoliërend mineraal masker combineert in haar formule twee exfoliërende ingrediënten om dode huidcellen te verwijderen. Dit product bevat vulkanisch gesteente en AHA (Alfahydroxyzuren), een fruitzuur dat bekend staat om de eigenschappen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te reinigen. Uit een onderzoek van Vichy blijkt dat 81% van de deelnemers merken dat hun huid meer straalt na het product te gebruiken1. Laat een mineraal masker ongeveer 5 minuten intrekken voordat je het product met draaiende beweging in masseert. Spoel het masker daarna af. Vergeet overigens niet uw gelaat te reinigen voordat u aan u huidverzorgingsroutine begint!

Zuiverend detox masker

Zoekt u een masker dat kan helpen om dee verstopte poriën in uw gelaat te reinigen? Geen probleem, zelfs als u weinig tijd heeft kunt u het gelaat reinigen en onzuiverheden, zoals mee-eters, helpen voorkomen. Een zuiverend gezichtsmasker is ideaal voor mensen met een wat vettere, olieachtige huid. Deze gezichtsmaskers bevatten klei, dat onzuiverheden helpt verminderen en overtollig talg absorbeert. De vette huid is goed te reinigen met een kleimasker, maar laat de klei niet volledig uitdrogen, omdat dit kan leiden tot een droge huid. Heeft u het idee dat de huid na een kleimasker wel wat vocht kan gebruiken, geef uw huid dan een boost met een hydraterend gezichtsmasker. Het Porie Zuiverend Kleimasker  heeft verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera en Allantoïne, waardoor het geschikt is voor een gevoelige huid.

Hoe werkt een kleimasker?

Kleimaskers, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, worden al eeuwen lang gebruikt om de overtollige productie van olie in de huid tegen te gaan. De huid met neiging tot onzuiverheden wordt verzacht en geeft u een stralende, zachte huid. Kleimaskers verminderen onzuiverheden, zoals mee-eters, overtollig talg en puistjes. Veel gebruikte kleisoorten zijn Bentoniet en Kaolien, waarvan de eerste bekend staat om zijn eigenschap om ontstekingen te verminderen[1]. Vichy’s Porie Zuiverend Kleimasker bevat beide soorten klei, waardoor het goed in staat is om de huid te reinigen en de overtollige productie van olie in de huid te absorberen, ook voor een gevoelige huid. De crème-achtige textuur reinigt poriën, waardoor u een fris gevoel en een stralende teint over houdt.

Hoe moet u een kleimasker gebruiken?

Het is belangrijk om eerst de huid te reinigen voordat u het kleimasker aanbrengt. Concentreer u in het bijzonder op de T-zone als u het kleimasker aanbrengt, want het voorhoofd, de kin, en de wangen zijn de voornaamste plekken waar puistjes en mee-eters kunnen ontstaan. Als u het idee hebt dat uw wangen een andere soort verzorging nodig hebben, probeer dan eens te multi-masken zodat u een speciaal gezichtsmasker hebt dat helemaal is aangepast aan uw behoeftes. Ook belangrijk, laat uw masker niet volledig uitdrogen. Laat het 5 tot 10 minuten zitten voor een optimaal effect. Zodra u voelt dat het masker begint te krimpen of uit te drogen, is het tijd om je masker af te spoelen. Laat het masker niet te lang zitten, dat kan de huid uitdrogen. Met Vichy’s Porie Zuiverend Kleimasker kan je gezicht genieten van een intense zuivering van de poriën zonder een droog of gedehydrateerd gevoel.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.


[1]
Zelfstudie bij 86 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar met een gevoelige huid.

De oplossing van Vichy

Masker met dubbele peelingwerking voor een stralende huid

Masker met dubbele peelingwerking voor een stralende huid

Voor vrouwen met een doffe teint en een ongelijkmatige huidtextuur.

( 4 mening(-en) )

go to top