OK

OK Cancel

Thank you

Close

Shampoo en gekleurd haar: wat te doen?

Lees in dit artikel hoe Vichy Dercos’ ultra-kalmerende shampoo helpt om gekleurd haar te versterken terwijl het een gevoelige hoofdhuid verzorgt.

Wat is Dercos ultra-kalmerende shampoo technologie?

Iedereen met gekleurd haar kent het dilemma: hoe kunnen wij ons haar goed schoonhouden en gekleurd haar versterken? Gelukkig is Dercos’ ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar ontwikkeld. Zorgen voor een gevoelige hoofdhuid als begin voor gezond en levendig haar. De eerste crème shampoo, van Vichy, speciaal bedoeld voor gevoelig, gekleurd haar. Dercos’ ultra-kalmerende shampoo met een hoge tolerantie verzorgt een gevoelige hoofdhuid direct. 78% van de gebruikers zeggen een fris en comfortabel gevoel te ervaren dat tot 48 uur blijft.[1] Hoe werkt de shampoo? De werkzame ingrediënten in de Dercos shampoo reinigen zonder de gekleurde haarvezels te beschadigen, wat betekent dat deze dagelijks gebruikt kan worden. De crème-achtige textuur van het product zorgt.

Hoe kunt u Dercos ultra-kalmerende shampoo gebruiken?

Dercos ultra-kalmerende crème shampoo kunt u op dezelfde manier gebruiken een klassieke shampoo om uw hoofdhuid in te zepen zoals u met iedere andere shampoos doet. Dankzij de unieke formule, kunt u deze shampoo ook als conditioner gebruiken. Breng het simpelweg aan op de lengtes van u haar en laat het een paar minuten intrekken voordat u de shampoo uitspoelt. 90% van de respondenten gaven aan dat hun haar zachter aanvoelde en 95% van hen vond het gemakkelijker om hun haar te kammen.
[1]
Daarnaast kunt u Dercos ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar uitspoelen zonder residu. Hierdoor voelt de hoofdhuid goed aan en wordt deze tegelijkertijd gevoed en verzorgd  een irriterend gevoel te helpen voorkomen.

[1] BUT Japan, November 2015
[2] Klinische studie, Zelfbeoordeling, 41 deelnemers, 3 weken

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

go to top