OK

OKCancel

Thank you

Close

Wat zijn de gevolgen van slaapstoornissen voor het gewicht?

 • favoriet

Waarom maakt slaaptekort dik?

Tijdens de slaap wordt opgeslagen vet makkelijker vrijgemaakt. Maar welke gevolgen heeft een verstoord dag-nachtritme voor uw figuur?  Bekijk in deze video het advies van slaapexpert François Duforez en tips voor een goede slaapkwaliteit.

Over François Duforez. Sportarts en slaapspecialist.

Als specialist inzake het menselijk presteren in extreme sporten leidt François Duforez tal van biomedische onderzoeksprojecten in de Formule 1 en de zeilwereld. In 2007 richtte hij het European Sleep Center op, dat onderzoek naar slaap- en concentratiestoornissen verricht ten behoeve van het grote publiek, de bedrijfswereld en professionele sporters.

De verzorgingsproducten van de Destock-lijn van Vichy zitten boordevol formules die plaatselijk contouren duurzaam verbeteren, putjes gladder strijken en striae laten vervagen. Wilt u meer weten over deze producten? Ga dan naar de Destock-productpagina.

Verdikt men van slaaptekort?

Opgeslagen vet wordt tijdens de slaap makkelijker vrijgemaakt. Maar wat is het gevolg van een verstoord dag-nachtritme voor uw figuur?  Beluister hieronder het advies van slaapexpert François Duforez en tips voor een goede slaapkwaliteit.

De oplossing van Vichy

 • 14995Cellu Destock Overnight00DESTOCKBODY CAREBody crèmeAanpak van cellulite
  Silhouetverbeterende verzorging - Cellu Destock Overnight - Vichy Destock
 • 10571Cellu Destock Flash Serum51DESTOCKBODY CAREBody gelAanpak van cellulite
  Cellu Destock Flash Serum
 • Meest gelezen

  Expert talk

  De symptomen van de overgang in het lichaam en op de huid

  Tijdens de menopauze is ons lichaam aan het veranderen, een onvermijdelijk feit. Ons figuur, ons haar, onze huid, alles aan ons uiterlijk lijkt ineens snel te verouderen. De overgang wordt ook wel ‘de tweede fase in ons leven’ genoemd. De impact daarvan reikt verder dan alleen de vruchtbaarheid. Al die veranderingen zijn niet levensbedreigend, maar ze zijn soms moeilijk te accepteren.

  Lees het artikel

  go to top