OK

OK Cancel

Thank you

Close

Tijd voor de grote voorjaars schoonmaak!

 • favoriet

De zon laat zich vaker en langer zien, dus geniet van de extra energie en gebruik deze voor een schoon en fris huis. Niet alleen uw huis, maar ook uzelf knapt er van op! Maar neem ook de tijd om te ontspannen en uw huid eens goed te reinigen, bijvoorbeeld met de fijne Pureté Thermale-lijn van Vichy.

Tijd voor uzelf!

Nadat u uw hele huis hebt schoongemaakt, de zolder hebt opgeruimd en kleren die u nooit meer draagt hebt weggegooid, is het tijd voor uzelf. Plan een dag of een weekend in om te ontspannen en weer in balans te komen. Laat de stress van alledag van u afglijden en maak u hoofd even helemaal leeg. Mediteren, bijvoorbeeld, helpt om zowel u lichaam als geest te ontspannen. Het is gericht op het aandachtig leven in het hier en nu, dus zonder gedachten over stressvolle meetings op uw werk of het organiseren van een verjaardagsfeestje van uw kleine. Zelfs wanneer u maar vijf minuten mediteert heeft dit al effect op uw gezondheid.

Maar daar blijft de voorjaarsschoonmaak niet bij deze lente! Het is namelijk ook de perfecte tijd om uw huid bij te laten komen van de winterse regenbuien en op te frissen voor een nieuw jaargetijde! Het reinigen van uw gezicht is de basis voor een mooie huid en daar helpt Vichy graag een handje bij met de reinigingsproducten van Pureté Thermale. Begin bijvoorbeeld met de scrub om dode huidcellen en onzuiverheden voorzichtig te verwijderen of breng eerst de reinigingsgel aan die het onprettige gevoel als gevolg van kalk in het water vermindert en huidvervuilende deeltjes verwijdert. Extra tip: Rond uw reiniging af door wat thermaal bronwatervan Vichy op uw gezicht te sprayen, dat rijk is aan zeldzame en weldadige mineralen voor een kalmerend en fris gevoel.

Wilt u graag meer tips om uw huid te beschermen tegen vervuiling van buitenaf?De oplossing van Vichy

 • Schuimend reinigingswater - Vichy Pureté Thermale

  PURETÉ THERMALE

  Schuimend reinigingswater

  Gezichtsreiniging

  Ontdoet de huid van onzuiverheden. Laat de teint stralen. Voor de gevoelige huid.

 • Reinigingsgel - Vichy Pureté Thermale

  PURETÉ THERMALE

  Reinigingsgel

  Gezichtsreiniging

  Verwijdert onzuiverheden en huidvervuilende deeltjes. Vermindert het onprettige gevoel als gevolg van kalk in het water.  Voor de gevoelige huid.

 • Tonic Purète Thermale

  PURETÉ THERMALE

  Tonic

  Make-up verwijdering

  Verwijdert make-upresten en onzuiverheden. 

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai