OK

OKCancel

Thank you

Close

Tijd voor de grote voorjaars schoonmaak!

 • favoriet

De zon laat zich vaker en langer zien, dus geniet van de extra energie en gebruik deze voor een schoon en fris huis. Niet alleen uw huis, maar ook uzelf knapt er van op! Maar neem ook de tijd om te ontspannen en uw huid eens goed te reinigen, bijvoorbeeld met de fijne Pureté Thermale-lijn van Vichy.

Tijd voor uzelf!

Nadat u uw hele huis hebt schoongemaakt, de zolder hebt opgeruimd en kleren die u nooit meer draagt hebt weggegooid, is het tijd voor uzelf. Plan een dag of een weekend in om te ontspannen en weer in balans te komen. Laat de stress van alledag van u afglijden en maak u hoofd even helemaal leeg. Mediteren, bijvoorbeeld, helpt om zowel u lichaam als geest te ontspannen. Het is gericht op het aandachtig leven in het hier en nu, dus zonder gedachten over stressvolle meetings op uw werk of het organiseren van een verjaardagsfeestje van uw kleine. Zelfs wanneer u maar vijf minuten mediteert heeft dit al effect op uw gezondheid.

Maar daar blijft de voorjaarsschoonmaak niet bij deze lente! Het is namelijk ook de perfecte tijd om uw huid bij te laten komen van de winterse regenbuien en op te frissen voor een nieuw jaargetijde! Het reinigen van uw gezicht is de basis voor een mooie huid en daar helpt Vichy graag een handje bij met de reinigingsproducten van Pureté Thermale. Begin bijvoorbeeld met de scrub om dode huidcellen en onzuiverheden voorzichtig te verwijderen of breng eerst de reinigingsgel aan die het onprettige gevoel als gevolg van kalk in het water vermindert en huidvervuilende deeltjes verwijdert. Extra tip: Rond uw reiniging af door wat thermaal bronwatervan Vichy op uw gezicht te sprayen, dat rijk is aan zeldzame en weldadige mineralen voor een kalmerend en fris gevoel.

Wilt u graag meer tips om uw huid te beschermen tegen vervuiling van buitenaf?De oplossing van Vichy

 • 14592Schuimend reinigingswater00PURETÉ THERMALEFACE CAREGezichtsreinigingZuiverende verzorging
  Schuimend reinigingswater - Vichy Pureté Thermale
 • 14599Reinigingsgel52PURETÉ THERMALEFACE CAREGezichtsreinigingZuiverende verzorging
  Reinigingsgel - Vichy Pureté Thermale
 • 14600Reinigingsmelk4.33PURETÉ THERMALEFACE CAREMake-up verwijderingZuiverende verzorging
  Reinigingsmelk - Vichy Pureté Thermale
 • 14591Scrub41PURETÉ THERMALEFACE CAREPeelingTegen oneffenheden
  Scrub - Vichy Pureté Thermale
 • 14597Tonic4.54PURETÉ THERMALEFACE CAREMake-up verwijderingZuiverende verzorging
  Tonic - Vichy Pureté Thermale
 • Meest gelezen

  Expert talk

  De symptomen van de overgang in het lichaam en op de huid

  Tijdens de menopauze is ons lichaam aan het veranderen, een onvermijdelijk feit. Ons figuur, ons haar, onze huid, alles aan ons uiterlijk lijkt ineens snel te verouderen. De overgang wordt ook wel ‘de tweede fase in ons leven’ genoemd. De impact daarvan reikt verder dan alleen de vruchtbaarheid. Al die veranderingen zijn niet levensbedreigend, maar ze zijn soms moeilijk te accepteren.

  Lees het artikel

  go to top