OK

OKCancel

Thank you

Close

Tips voor een mooie huid

 • favoriet

Een van de belangrijkste dingen voor een gezonde huid, is je levensstijl. Natuurlijk kunnen producten je huid ook egaler en stralender maken, maar het begint toch echt met hoe jij zelf met je lichaam omgaat. Voldoende slaap, gezonde voeding en genoeg water drinken staan in ieder geval op één. Ook stress heeft ongelofelijk veel invloed op je huid. Dit is niet altijd makkelijk om te voorkomen, maar het is toch goed om te proberen om dit zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Dan zijn er ook nog wat voor de hand liggende factoren die slecht zijn voor je huid, zoals roken en overmatig alcoholgebruik.

Hoewel de effecten van voeding op je huid verschillend zijn per persoon, is het over het algemeen wel goed om vet eten en voedsel dat veel suiker bevat te vermijden. Suiker hecht zich namelijk aan het collageen in je huid, waardoor deze minder elastisch wordt en rimpels meer zichtbaar. Bessen, bieten... bevatten de perfecte cocktail van voedingstoffen en vitamines voor je huid.

Houd het schoon!

Als het gaat om huidverzorging is het vooral belangrijk dat je je gezicht altijd goed reinigt. Wanneer je make-up draagt is dit zeker nodig, maar ook wanneer je geen make-up draagt is het goed om je gezicht zowel 's ochtends als 's avonds te ontdoen van overtollig talg en vuilstoffen. Bekijk hier een video waarin je kunt zien hoe je jouw huid goed reinigt.

Leer jouw huid kennen

Om jouw huid het beste in conditie te houden en te verzorgen, is het essentieel om je eigen huid te kennen.  Heb je een gevoelige huid, een vette huid of een droge huid? Tegenwoordig kun je eenvoudig een online huiddiagnose doen om erachter te komen welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Vichy is een stap verder gegaan en heeft een innovatieve huiddiagnose ontwikkeld waarbij jouw eigen foto wordt gebruikt in de diagnose. Wil jij ook jouw ideale huid bereiken? Doe de vernieuwde huiddiagnose van Vichy!

Voor jezelf zorgen is easy

Het zorgen voor je huid is helemaal niet zo moeilijk, maar er zijn een paar simpele dingen die je niet moet vergeten. Als je de zojuist besproken tips opvolgt, kan je huid er al een stuk beter uit zien!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • 9333Serum4.312IDEALIAFACE CARESerumTegen huidveroudering
  Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia
 • 4936Dagcrème - Normale tot Gemengde Huid4.84IDEALIAFACE CAREDagcrèmeTegen huidveroudering
  Gladmakende crème met stralend effect - Vichy Idealia
 • 8629BB crème 4.67IDEALIAFACE CAREDagcrèmeTegen huidveroudering
  BB Creme voor een ideale huidkwaliteit en teint - Vichy Idealia
 • Meest gelezen

  Expert talk

  De symptomen van de overgang in het lichaam en op de huid

  Tijdens de menopauze is ons lichaam aan het veranderen, een onvermijdelijk feit. Ons figuur, ons haar, onze huid, alles aan ons uiterlijk lijkt ineens snel te verouderen. De overgang wordt ook wel ‘de tweede fase in ons leven’ genoemd. De impact daarvan reikt verder dan alleen de vruchtbaarheid. Al die veranderingen zijn niet levensbedreigend, maar ze zijn soms moeilijk te accepteren.

  Lees het artikel

  go to top