OK

OK Cancel

Thank you

Close

Waarom is Minéral 89 nodig?

Hoe oud je ook bent of welk huidtype je ook hebt, Minéral 89 van Vichy is een geweldige toevoeging aan je huidverzorging. Lees hier waarom jij deze booster voor je huid zou moeten gebruiken in je verzorgingsroutine.

De booster voor je huid van Vichy

Minéral 89 is de eerste booster van Vichy die jouw huid een dagelijkse verfrissing geeft. De booster van Vichy is bedoeld om je huid een extra dosis hydratatie te geven, wat erg belangrijk is als eerste verdedigingslinie tegen schade door externe factoren. Minéral 89 is rijk aan meerdere hydraterende ingrediënten zoals glycerine, hyaluronzuur en hetVulkanisch Water van Vichy, om de huid dagelijks te beschermen en te versterken. Door de lichte, frisse textuur en zijn sterke hydratatie is Minéral 89 perfect voor een droge huid, ongeacht welke leeftijd je hebt. Een klinische studie bij 52 vrouwen tussen de 26 en de 62 bewijst dat 85% van de vrouwen merkten dat de huid direct na gebruik gehydrateerd aanvoelde, terwijl 79% aangaf na 7 dagen hun huid veerkrachtiger leek. [1]
 

De innovatie van Vichy

Laten we eens kijken naar de bijzondere formule van Minéral 89. Dit is het resultaat van meer dan 100 studies. Minéral 89 dankt zijn naam aan de hoeveelheid Vulkanisch Water die er in verwerkt zit. Maar liefst 89% van dit ingrediënt is verwerkt in Minéral 89, vergeleken met gemiddeld 20% voorandere Vichy producten. Wat de reden hiervan is? ? het mineraliserend water is ontzettend krachtig, met een hoge concentratie mineralen per liter, waardoor het lastig is om te formuleren.

Het resultaat

Na een jaar van klinische tests hadden de wetenschappers bij Vichy de juiste textuur te pakken. Een fris en licht serum dat direct intrekt. En dit allemaal met een aantal belangrijke ingrediënten. Het product is uiterst effectief en geschikt voor een gevoelige huid. De unieke samenstelling van Minéral 89 maakt dit product perfect voor dagelijks gebruik om ervoor te zorgen dat jij zeker bent van een goed gehydrateerde huid als deze te maken heeft met schadelijke factoren zoals uv-stralen, vervuiling en vermoeidheid.

Hoe moet je Minéral 89 gebruiken in je huidverzorgingsroutine?

Minéral 89 is een lichte gel-achtige substantie, waardoor het een geweldig startpunt is bij je dagelijkse gezichtsverzorging. Nadat jij je huid gereinigd hebt, breng je het aan op je vingertoppen of in je handpalmen en breng je het deppend aan over je huid voor een hydraterende boost. Je kan Minéral 89 ook prima gebruiken voor de oogcontouren vanwege de delicate samenstelling. Uit onze klinische test bleek dat 88% van onze deelnemers merkte dat de huid onder hun ogen soepeler was na 28 dagen dagelijks gebruik. [1]

Naast dat Minéral 89 je huidverzorging aanvult, is het een geweldige oplossing om je huid te verfrissen en te hydrateren tijdens de warme zomerdagen. Breng het aan op je huid voordat jij je gebruikelijke SPF opdoet om dat uitgedroogde gevoel van de huid te voorkomen. ’s Winters kan je het gebruiken onder een rijkere dagcrème om de huid te beschermen tegen de kou.

[1]
Klinische studie met 52 chinese vrouwen in de leeftijd van 26-62, allemaal met gevoelige huid.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

Herstellende verzorging voor de ogen

Herstellende verzorging voor de ogen

Uw dagelijkse dosis kracht voor een frissere blik

( 42 mening(-en) )

go to top