OK

OK Cancel

Thank you

Close

JE PROFESSIONELE 
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

START NU

Skin ageing algorithm background

Waarom zijn boosters belangrijk voor je huid?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid essentiële stoffen en het vermogen om zichzelf te herstellen. Door een booster toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine vul je die ontbrekende reserves terug aan en tackel je specifieke huidproblemen, zoals grove poriën, pigmentvlekjes of fijne lijntjes. Ontdek meer over deze krachtige bom vol huidherstellende ingrediënten.

Wat is een booster?

Boosters zijn huidverzorgingsproducten met een hoog gehalte aan één ingrediënt of een combinatie van ingrediënten. Elke booster heeft een specifieke functie, net zoals elke huid specifieke behoeften heeft. Boosters geven je huid een extra duwtje in de rug bij verschillende huidproblemen, zoals:

  • een (extreem) droge huid
  • fijne lijntjes en rimpels 
  • grote of verstopte poriën 
  • bruine pigmentvlekjes
Boosters worden meestal verkocht in kleine flesjes met een pompje of pipet, omdat je slechts enkele druppels per keer nodig hebt. Op deze manier kun je de booster nauwkeurig doseren en verspilling voorkomen.

'Elke booster heeft een specifieke functie, net zoals elke huid specifieke behoeften heeft.'

Het verschil tussen een serum en een booster

Een booster en een serum lijken op het eerste gezicht op elkaar. Toch zijn er verschillen. Terwijl een serum focust op algemene huidproblemen, zoals een doffe huid en oneffenheden, pakt een booster één specifiek huidprobleem aan. Merk je dat je serum op een bepaald moment niet meer volstaat en je huid nood heeft aan een hydratatieboost? Dan kan je een booster één of twee weken inbouwen in je huidverzorgingsroutine. Hou er wel rekening mee dat boosters een tijdelijke oppepper zijn voor je huid. Gebruik ze dus alleen wanneer je huid er echt nood aan heeft.

'Gebruik een booster alleen wanneer je huid er echt nood aan heeft.'

Wat doet een booster voor je huid?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid essentiële stoffen. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine neemt af. Hierdoor verliest de huid aan stevigheid, soepelheid en hydratatie. Bovendien kunnen factoren van het exposoom, zoals blootstelling aan de zon, luchtvervuiling en levensstijl, dit proces versnellen. Met behulp van een booster kun je de uitgeputte reserves aanvullen en je huid beschermen tegen uitdroging.

'Met behulp van een booster kun je de uitgeputte reserves aanvullen en
je huid beschermen tegen uitdroging.'

Hoe gebruik je een booster?

Boosters zijn een ideale toevoeging aan je huidverzorgingsroutine, zeker als je specifieke huidproblemen wilt aanpakken. Dankzij hun lichte textuur zijn ze makkelijk in te bouwen in je dagelijkse routine en kun je ze moeiteloos combineren met andere gezichtsproducten. Wil je een booster opnemen in je routine? Dan is het belangrijk dat je je booster aanbrengt ná je toner.

Zo gebruik je een booster:

  • Breng 2 à 3 druppels aan in je handpalm.
  • Wrijf ze met een lichte beweging over je gezicht. 
  • Je kan de booster ook meteen mengen met je serum, dag- of nachtcrème en zelfs met je foundation.  

'Boosters zijn gemakkelijk in te bouwen in je dagelijkse routine dankzij hun lichte textuur.'

Welke booster past bij jouw huid?

Het is belangrijk om te bepalen welk huidprobleem je wilt aanpakken voordat je een booster kiest, aangezien elke huid uniek is en haar eigen gevoeligheden heeft.

Booster voor een droge huid

Voelt je huid droog aan? Dan is Vichy’s Minéral 89 Booster de gepaste oplossing voor je huid. Deze booster biedt een intensieve hydratatie en beschermt de huidbarrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze booster is een ware dorstlesser voor de huid. Het heeft een unieke formule bestaande uit 89% Vichy Vulkanisch Water, dat boordevol mineralen zit, en hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht.

'Vichy’s Minéral 89 Booster biedt een intensieve hydratatie en versterkt de huidbarrière.'

Booster tegen rimpels en fijne lijntjes

Wil je de (eerste) tekenen van huidveroudering tegengaan? Dan kies je beter voor een vitamine C booster. De Liftactiv booster van Vichy is de eerste antioxidanten booster met vitamine C dat oxidatieve stress helpt aanpakken. Deze booster is speciaal ontwikkeld om zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen binnen slechts 10 dagen.

De producten van Vichy zelf ervaren? Shop bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

go to top