getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Zonnebrand: hoe kiest u de juiste textuur?

Zonnebrand: hoe kiest u de juiste textuur?
 • favoriet

Pascale Mora, verantwoordelijke wetenschappelijke communicatie bij Vichy, vertelt hoe de Vichy Laboratoria een zonnecrème wilden creëren met een aangename textuur, die een even prettig huidgevoel geeft als verzorgingsproducten voor het gezicht. Ontdek hoe u de textuur van een zonnecrème test op aanbrenggemak, wit uitslaan of glimmen.

Checklist voor de juiste textuur van zonnebrandcrème

 • Breng een beetje zonnebrandcrème aan met je vlakke hand. Zo merk je of het goed glijd en gemakkelijk is aan te brengen.
 • Test een beetje van het product op de rug van je hand en kijk of het wit uit slaat. Draai vijf rondjes met de hand en als het witte effect na die rondjes verdwenen is weet je zeker dat de zonnebrandcrème geen witte sporen op je gezicht zal achterlaten.
 • Tot slot breng je wat crème aan op je hand en laat je dit 30 tot 60 seconden drogen. Vergelijk nu de hand zonder zonnebrandcrème met de hand waar het product op is aangebracht om te zien of het product een glimmende effect heeft.
Lees hier meer over het aanbrengen van zonnebrandcreme.


De oplossing van Vichy

 • Crème dry touch SPF 50
 • Meest gelezen

  Expert advies: 5 belangrijke tips voor zonbescherming

  Expert talk

  Expert advies: 5 belangrijke tips voor zonbescherming

  We vinden het allemaal aangenaam als de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen en kunnen niet wachten om naar buiten te gaan en van het heerlijke weer te genieten. Toch is het belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken. We stelden onze huid- en haarexpert Karin Voorkamp daarom 5 belangrijke vragen over zonbescherming en zonnebrandcrèmes.

  Veel mensen zijn al bekend met het belang van zonbescherming en zonnebrandcrèmes, maar toch is er soms onduidelijkheid over wat het nou precies doet, welke factor past er bij uw huid en hoelang is zonnecrème houdbaar? Karin, wat is uw advies voor goede zonbescherming en zonnebrandcrèmes?

  Lees het artikel

  Heb ik een zonneallergie? Bekijk hier de symptomen

  Expert talk

  Heb ik een zonneallergie? Bekijk hier de symptomen

  Bent u wel erg gevoelig voor de zon? Bent u al rood als de zon tussen de wolken door begint te schijnen? En zoekt u bij de eerste zonnestraal direct een veilige schuilplaats? Het zou kunnen dat u een zonneallergie heeft.  Mensen met een zonneallergie zijn overgevoelig voor zonlicht. Wilt u weten of u een zonneallergie heeft? Bekijk dan de symptomen.

  Lees het artikel

  Checklist: pas je schoonheidsroutine aan op de zomer

  Expert talk

  Checklist: pas je schoonheidsroutine aan op de zomer

  Blijf je deze zomer thuis of ga je lekker op vakantie? Hoe dan ook, vergeet niet deze essentiële huidverzorgingsproducten te gebruiken tijdens het bruin worden. Aan de hand van deze checklist kun jij zien welke producten je nodig hebt om je huid te beschermen tegen de zon en hoe je de hele zomer door kunt genieten van een mooie, bruine huid.

  Lees het artikel

  go to top