Zonnebrandbescherming : De beste methode voor een optimale bescherming

Bekijk de video om te ontdekken wat de beste methode is om zonnebrandbescherming aan te brengen.

Emmanuelle Foucaud

Huidspecialist, Instituut Vichy

De redactie

De oplossing van Vichy

IDÉAL SOLEIL

Fluweelachtige crème SPF 50+

Zonnecrème - Bescherming gezicht

Voor vrouwen met een normale tot droge huid die op zoek zijn naar een zonnebescherming voor het gezicht.

IDÉAL SOLEIL

Crème dry touch SPF 50

Zonnecrème - Bescherming gezicht

Voor mannen en vrouwen met een lichte, gemengde tot vette huid, die op zoek zijn naar een zonnebescherming die hun huid niet laat glimmen.

Meest gelezen

Heb ik een zonneallergie? Bekijk hier de symptomen

Bent u wel erg gevoelig voor de zon? Bent u al rood als de zon tussen de wolken door begint te schijnen? En zoekt u bij de eerste zonnestraal direct een veilige schuilplaats? Het zou kunnen dat u een zonneallergie heeft. Mensen met een zonneallergie zijn overgevoelig voor zonlicht. Wilt u weten of u een zonneallergie heeft? Bekijk dan de symptomen.

Meer info

Hoe kunt u een onzuivere huid verzorgen en onzuiverheden in de zomer tegengaan?

Heeft u last van een onzuivere huid met een neiging tot acné? Merkt u dat het in de zomer erger is? Vichy vertelt u over het ‘rebound effect’ en legt aan u uit hoe het komt dat de huid in de zomer een sterkere neiging heeft om onzuiverheden en vlekken in het gelaat te vertonen. Ook geven wij een aantal tips om onzuiverheden in de zomer te voorkomen.

Meer info

Expert advies: 5 belangrijke tips voor zonbescherming

We vinden het allemaal aangenaam als de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen en kunnen niet wachten om naar buiten te gaan en van het heerlijke weer te genieten. Toch is het belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken. We stelden onze huid- en haarexpert Karin Voorkamp daarom 5 belangrijke vragen over zonbescherming en zonnebrandcrèmes.

Veel mensen zijn al bekend met het belang van zonbescherming en zonnebrandcrèmes, maar toch is er soms onduidelijkheid over wat het nou precies doet, welke factor past er bij uw huid en hoelang is zonnecrème houdbaar? Karin, wat is uw advies voor goede zonbescherming en zonnebrandcrèmes?

Meer info