OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ontdek de SPF crèmes en make-up Vichy

 • favoriet

Naast de Ideal Soleil zonbescherming, biedt Vichy een selectie aan crèmes en make-up die een SPF bevatten. Dankzij deze crèmes met SPF kan jij je huid beschermen tegen dagelijkse blootstelling aan uv-stralen. Lees meer over onze crèmes met SPF en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Vichy Liftactiv UV

Vichy Liftactiv Anti-rimpel Dagcrème met SPF 15 heeft niet de hoogste SPF factor, maar wél effectief en ondertussen heeft deze crème met SPF een actieve werking tegen rimpels en huidveroudering. Met deze dagcrème kan je dus niet alleen huidveroudering tegengaan, maar ook schade aan de huid veroorzaakt door uv-stralen beperken.

Slow Âge fluide met SPF 25

Slow Age Fluide is de lijn tegen de eerste tekenen van huidveroudering van Vichy. Deze crème beschermt je huid tegen verschillende omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken, waaronder vervuiling en uv-stralen. Dankzij de SPF in deze crème, beschik jij over een goede basis om je huid te beschermen tegen de zon. Echter is het wel belangrijk dat jij op zonnige dagen ook gebruik maakt van een goede zonnebrandcrème naast een dagcrème met SPF.

Dermablend Compact Crème Foundation

De corrigerende compact crème foundation Dermablend is zeer bestendig tegen water  en houdt tot 12 uur. Deze foundation is geschikt voor een gevoelige huid en is water- en zweetbestendig met een SPF waarde van 30. Dankzij de hoge factor in deze foundation, is dit product ideaal voor zonnige dagen én  bovendien gemakkelijk aan te brengen. Met een hoge dekking en matte finish is Dermablend een van de beste voorbeelden van SPF make-up in het assortiment van Vichy.

Dermablend SOS Coverstick

Deze ultra-corrigerende coverstick, of concealer, biedt een professionele dekking om bijvoorbeeld littekens, pigmentvlekken, moeder- of wijnvlekken te corrigeren. De SPF coverstick foundation heeft een SPF van 30 en deze aanvulling op je andere  make-up producten verzekert jou van een ideale, dekkende laag die egaal is en onzuiverheden zichtbaar vermindert.

Zonbescherming van Vichy

Natuurlijk mag de Idéal Soleil zonbescherming niet ontbreken in een overzicht van SPF crème en make-up. Het aanbod zonnebrand is geschikt voor droge en vochtige huidtypen en bestaat uit onder anderen aftersun, sprays van verschillende SPF waarden (20, 30, 50), zonbescherming voor kinderen en een zelfbruiner.Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Fluide tegen opkomende tekenen van huidveroudering.
 • UV Aqualia Thermal
 • Corrigerende Compact Crème 12u
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top