OK

OK Cancel

Thank you

Close

2 schoonheidsroutines voor een stralende huid!

Op sommige ochtenden moet u als u haast heeft uw schoonheidsroutine kort houden en tot het minimum beperken. Terwijl u op andere ochtenden een zee van tijd hebt om uzelf heerlijk in de watten te leggen. Ontdek voor elk moment de ideale routine voor een stralende huid!

Een routine om in no-time te stralen!

’s Morgens en ’s avonds een krappe timing, met hooguit tien minuutjes voor uw schoonheidsverzorging? Focus u dan op de essentie, met als begin het reinigen van de huid.

4 MINUTEN voor reiniging
Operatie schone huid!
Zowel ‘s morgens als u opstaat als ‘s avonds voor u naar bed gaat is het van belang dat u uw huid ontdoet van al het vuil dat de huid dof kan doen lijken. Bij het nachtelijke regeneratieproces verloopt de afschilfering sneller, waardoor er ‘s morgens veel dode huidcellen op de huid kunnen achterblijven. ’s Avonds zijn het dan weer make-up en overdag opgehoopte vuildeeltjes die moeten worden verwijderd. Kies de reinigende formule die past bij uw levensstijl, bij voorkeur 3-in-1 formules waarmee u tijd spaart.

3 MINUTEN voor serum + oogcontourverzorging
Maak een eind aan een slecht behandelde huid!
Vanwege de extra hoge concentratie aan actieve bestanddelen heeft een serum een intens verzorgende werking. Enkele druppels op het gezicht ’s morgens na het reinigen van de huid helpen de huid te beschermen tegen dagelijkse agressies. ’s Avonds helpt een serum de huid om te regenereren.
Vermijd wel de fijne, tere huid rondom de ogen. In deze zone duiken sneller de eerste tekenen van rimpeltjes en huidlijntjes op, dus een specifiek verzorgingsproduct voor deze zone is de moeite waard! Breng met behulp van uw wijsvinger een druppel van de oogcontourverzorging aan rondom beide ogen. Die enkele seconden extra kunnen uw blik vele jaren jong
houden.

2 MINUTEN ‘S MORGENS voor een alles-in-één BB-crème.
Verzorging, een egale teint, en UV-bescherming
BB-crème is licht, makkelijk aan te brengen en geeft in een handomdraai verzorging, bescherming tegen UV en een egale teint. Moet u nog worden overtuigd van de troeven van een BB-crème, kijk dan eens op uw horloge! In twee minuten ziet uw huid er stralend uit!

2 MINUTEN ‘S AVONDS voor een herstellende nachtverzorging.
Om bij te komen van de dag 
Sluit uw avondroutine af met een rustgevende en verwennende verzorging na het reinigen en het aanbrengen van uw serum en oogcontourverzorging, om heerlijk ontspannen te gaan slapen! De volgende ochtend wordt u beloond met een jonger-uitziende huid en een frisse en stralende blik.

LAST MINUTE-TIP
Organiseer uw routine!
Benut uw “me-time” voor de volle 100% door alle producten voor uw routine te verzamelen binnen handbereik. Schik uw producten in volgorde van gebruik in een mooi stoffen of rieten mandje of op een plankje in de badkamer, dat levert u op hectische ochtenden extra tijd en resultaat op!

Een routine als u volop tijd voor uzelf heeft

Een dag geen haast en tijd voor een flinke portie quality-time? Dit is de ideale routine voor een complete gezichtsverzorging, net zoals in de beautysalons.


SPRAYEN

Start uw behandeling door wat thermaal bronwater op uw gezicht en hals te sprayen om uw huid voor te bereiden op de volgende verzorgingen.

DETOXEN
Op uw vochtige huid masseert u met cirkelbewegingen een scrub voor gevoelige huid in. Masseer iets steviger op uw neusrug en kin, maar vermijd uw oogcontour. Op die manier wordt de microcirculatie gestimuleerd en wordt uw huid ontdaan van onzuiverheden, zodat de verzorging straks beter wordt opgenomen en maximaal resultaat geeft.

KUREN
Spray nogmaals thermaal bronwater om de huid na het scrubben tot rust te brengen. Spreid een tissue? uit over het gezicht om het teveel te absorberen en de herstellende werking van het bronwater te bevorderen. Breng daarna een dikke laag hydraterend masker aan en laat dit inwerken tot het helemaal door de huid is opgenomen.

MOOI MAKEN
Wilt u na uw verwensessie gaan slapen, breng dan ter afsluiting uw specifieke nachtcrème aan en kruip heerlijk ontspannen onder de wol! Hebt u daarentegen een uitje gepland, spray dan uw gezicht nog eens om het overtollige masker te verwijderen en breng een beschermend serum en een huidperfectionerende verzorging aan als make-up basis. En ontdek de feilloze technieken voor een fris en stralend gezicht van professioneel visagiste Allison Depriestre. Een vleugje blush op de wangen, wat gloss op de lippen, en u komt stralend voor de dag!

Meer advies en tips over hoe u uw gezicht kunt reinigen? Kijk dan hier.

De oplossing van Vichy

 • Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia

  IDÉALIA

  Serum

  Serum

  Het 1ste 'life proof' serum van Vichy voor een opvallende verbetering van de huidkwaliteit.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4