OK

OK Cancel

Thank you

Close

5 redenen om nieuwe anti-roos shampoos te testen

 • favoriet

Antiroosshampoos, producten voor de hoofdhuid… Heeft u alles al geprobeerd maar zonder resultaat? De recente wetenschappelijke ontdekkingen over het microbioom van de hoofdhuid zullen uw leven veranderen!

Nr. 1: Roos, jeuk: één speciale formule tegen algemene gêne

Eén op de vier vrouwen en één op de twee mannen heeft last van roos. Of het nu vette roos ofdroge roos is, de hinder die het veroorzaakt blijft hetzelfde en is dagelijks aanwezig. Droge rooswordt gekenmerkt door kleine huidschilfers die over de hele hoofdhuid verspreid zijn en zich bij voorkeur nestelen in de nek of achter de oren voordat ze uit zichzelf of door een beetje krabben, loslaten. Vette roos is dikker en blijft meer plakken aan de hoofdhuid. Het ontstaan van roos en de last die u ervan ervaart kan op elk moment in het jaar plaatsvinden. Hoogste tijd dus om niet meer met de handen in het haar te zitten maar het juiste product te vinden dat alles gaat veranderen!

Nr. 2: Anti-roos behandeling: verschillende verwachtingen over resultaten

 • Bestaande producten blijken niet altijd afdoende te werken. Soms verbetert de situatie tijdelijk maar wordt het in de winter weer erger.
 • De speciale antiroosshampoos voldoen niet altijd aan de verwachtingen qua mildheid, geur, frisheid, etc.
 • Bij een overbelaste hoofdhuid, bijvoorbeeld door stress of vermoeidheid, leven in een grote stad, wordt de hinder vaak erger.

Nr. 3: Herstel van de microbioom-balans: een belangrijke ontdekking!

Uit de meest recente onderzoeken op het gebied van het micobioom van de hoofdhuid is gebleken dat het niet één bacterie is die roos veroorzaakt. De jeuk en schilfers worden namelijk veroorzaakt door een verstoorde balans van dit hele ecosysteem. Om deze revolutionaire ontdekking te bevestigen, is de nieuwe [Microbioom Technologie met Selenium DS] van de DERCOS shampoosgetest bij mensen die last hadden van hardnekkige hoofdroos en ernstige jeuk, zich in een stedelijke omgeving bevonden en onderhevig waren aan stress en vermoeidheid. Allemaal factoren die roos kunnen verergeren.

Nr. 4: Nieuwe anti-roos formule: een klinisch succes!

1. Een aanzienlijke afname van de belangrijkste micro-organismen die hoofdroos veroorzaken.
2. Een toename van de belangrijkste indicatoren van een gezonde hoofdhuid.
3. Behoud van de bacteriële diversiteit zodat het microbioom in balans blijft, wat noodzakelijk is voor een gezonde huidbarrière.

Nr. 5: Haarverzorging: zichtbaar effectief*

 • Alle zichtbare droge roos en vette roos volledig verdwenen.
 • 2 op de 3 deelnemers vindt de geur van de nieuwe DERCOS producten aangenamer dan hun gebruikelijke product.
 • 88% zegt dat de behandeling preventief werkt.
 • 93% van de testdeelnemers vindt dat hun hoofdhuid gekalmeerd is.
 • 92% van de testdeelnemers vindt de textuur aangenaam.
* Consumententest – regelmatig gebruik - twee weken –– Italië.


De oplossing van Vichy

 • Anti-roos Shampoo Droog Haar
 • Anti-roos Shampoo Vet Haar
 • Anti-roos Shampoo Gevoelige Hoofdhuid
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top