OK

OK Cancel

Thank you

Close

5 redenen om nieuwe anti-roos shampoos te testen

Antiroosshampoos, producten voor de hoofdhuid… Heeft u alles al geprobeerd maar zonder resultaat? De recente wetenschappelijke ontdekkingen over het microbioom van de hoofdhuid zullen uw leven veranderen!

Nr. 1: Roos, jeuk: één speciale formule tegen algemene gêne

Eén op de vier vrouwen en één op de twee mannen heeft last van roos. Of het nu vette roos ofdroge roos is, de hinder die het veroorzaakt blijft hetzelfde en is dagelijks aanwezig. Droge rooswordt gekenmerkt door kleine huidschilfers die over de hele hoofdhuid verspreid zijn en zich bij voorkeur nestelen in de nek of achter de oren voordat ze uit zichzelf of door een beetje krabben, loslaten. Vette roos is dikker en blijft meer plakken aan de hoofdhuid. Het ontstaan van roos en de last die u ervan ervaart kan op elk moment in het jaar plaatsvinden. Hoogste tijd dus om niet meer met de handen in het haar te zitten maar het juiste product te vinden dat alles gaat veranderen!

Nr. 2: Anti-roos behandeling: verschillende verwachtingen over resultaten

  • Bestaande producten blijken niet altijd afdoende te werken. Soms verbetert de situatie tijdelijk maar wordt het in de winter weer erger.
  • De speciale antiroosshampoos voldoen niet altijd aan de verwachtingen qua mildheid, geur, frisheid, etc.
  • Bij een overbelaste hoofdhuid, bijvoorbeeld door stress of vermoeidheid, leven in een grote stad, wordt de hinder vaak erger.

Nr. 3: Herstel van de microbioom-balans: een belangrijke ontdekking!

Uit de meest recente onderzoeken op het gebied van het micobioom van de hoofdhuid is gebleken dat het niet één bacterie is die roos veroorzaakt. De jeuk en schilfers worden namelijk veroorzaakt door een verstoorde balans van dit hele ecosysteem. Om deze revolutionaire ontdekking te bevestigen, is de nieuwe [Microbioom Technologie met Selenium DS] van de DERCOS shampoosgetest bij mensen die last hadden van hardnekkige hoofdroos en ernstige jeuk, zich in een stedelijke omgeving bevonden en onderhevig waren aan stress en vermoeidheid. Allemaal factoren die roos kunnen verergeren.

Nr. 4: Nieuwe anti-roos formule: een klinisch succes!

1. Een aanzienlijke afname van de belangrijkste micro-organismen die hoofdroos veroorzaken.
2. Een toename van de belangrijkste indicatoren van een gezonde hoofdhuid.
3. Behoud van de bacteriële diversiteit zodat het microbioom in balans blijft, wat noodzakelijk is voor een gezonde huidbarrière.

Nr. 5: Haarverzorging: zichtbaar effectief*

  • Alle zichtbare droge roos en vette roos volledig verdwenen.
  • 2 op de 3 deelnemers vindt de geur van de nieuwe DERCOS producten aangenamer dan hun gebruikelijke product.
  • 88% zegt dat de behandeling preventief werkt.
  • 93% van de testdeelnemers vindt dat hun hoofdhuid gekalmeerd is.
  • 92% van de testdeelnemers vindt de textuur aangenaam.
* Consumententest – regelmatig gebruik - twee weken –– Italië.


go to top