OK

OK Cancel

Thank you

Close

The making of video van Ideal Body | lichaamsverzorging Vichy!

Over Ideal Body: De lichaamsverzorging om vrouwen een ideale huid te geven: stevig, glad en gelijkmatig

Bekijk in dit filmpje de making of van de Ideal Body fotoshoot!

De Ideal Body-productlijn van Vichy is de ideale lichaamsverzorging voor de droge huid en bestaat uit de Droge Olie, 3 Gouden Olie, Serum-melk en de Balsem.


Droge Olie
De Droge Olie is verrassend licht en trekt snel in. Dankzij alle speciale eigenschappen die de eerder genoemde oliën bevatten is de Droge Olie niet alleen geschikt voor het lichaam, maar ook voor het haar en gezicht. Daarnaast is de Droge Olie verrijkt met de antioxidanten vitamine E en omega’s 3 en 6 die de barrièrefunctie van uw huid verbeteren. Het voedt uw huid en laat het weer stralen.

3 Gouden Olie
Ook 3 Gouden Olie is gebaseerd op de fundamentele oliën en is daarnaast verrijkt met parelmoeren. Net als de Droge Olie is de 3 Gouden Olie ideaal voor zowel het lichaam als het gezicht en het haar. De voedende olie is geschikt voor alle huidtypen en heeft een verhelderend en egaliserend BB-effect dankzij de 3 parelmoeren die het bij elkaar brengt: goud, koper en brons. Uw huid voelt weer zijdezacht en glad aan en straalt!
Bijkomend voordeel: de 3 Gouden Olie bevat ook een ‘blur’-effect. Door de lichtweerkaatsing te laten afwijken van de oorspronkelijke richting worden kleine imperfecties van de huid veel onopvallender.

Serum-melk
Dankzij de Serum-melk van Ideal Body is de huid beter gehydrateerd, gevoed en voelt de huid gladder aan. De intensieve hydraterende werking draagt in de loop van de tijd actief bij aan de verbetering van de stevigheid van de huid. De Serum-melk is ideaal als u ’s ochtends haast heeft: de Serum-melk trekt snel in en maakt direct aankleden mogelijk.


Balsem
Door de volle, romige textuur is de Ideal Body Balsem geschikt voor de droge tot zeer droge huid. De Balsem trekt snel in, zonder vet effect, en zorgt voor zachtheid en comfort.

Wilt u meer weten over het hydrateren van uw huid? Lees hier verder.

go to top