OK

OK Cancel

Thank you

Close

Dr. Prosper Haller en het verhaal van Vichy’s oorsprong

Als het aankomt op innovatieve producten gericht op de unieke behoeftes van de huid, heeft Vichy een lange geschiedenis. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe de oprichter van Vichy een revolutie ontketende in de wereld van de huidverzorging en hoe zijn ideeën de cosmetische industrie beïnvloedt hebben, tot op de dag van vandaag.

Het merk Vichy, gelanceerd in 1931, was het resultaat van de alsmaar innoverende aanpak in de schoonheids- en verzorgingsindustrie van de oprichter Dr. Prosper Haller. Hij was een van de eerste in zijn vakgebied die koos voor een holistische aanpak als het op huidverzorging aankwam. Dr. Haller maakte geschiedenis toen hij, terwijl hij de littekens van een patiënt behandelde, de helende eigenschappen van het mineraliserend thermaal water ontdekte. Deze ontdekking, die leidde tot de oprichting van het Vichy Dermatologisch Hygiëne bedrijf, was het begin van een wereldwijde revolutie binnen de schoonheids- en cosmetische industrie. Dr. Haller was de eerste die verschillende huidverzorgingsproducten in zijn assortiment had speciaal voor verschillende soorten huidtypes. Dit allemaal, na een roemrijke carrière als intern arts in het Vichy Thermaal Centrum, waar hij duizenden patiënten behandeld heeft. Hier combineerde hij op water gebaseerde therapieën met massages en thermaal baden, inclusief de nieuwste medische technieken van vandaag de dag. Dr. Haller’s innovatieve aanpak in de schoonheidsindustrie en huidverzorging blijft een drijvende kracht van Vichy. Het merk dat hij heeft opgericht blijft toegewijd om alle vrouwen te laten genieten van de voordelen van het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Dat is nog eens een nalatenschap waar men trots op kan zijn!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Mineraliserend Thermaal Water

  MINERALISEREND THERMAAL WATER

  Mineraliserend Thermaal Water

  Gezichtsreiniging

  Rijk aan een hoge diversiteit van mineralen. Maakt de huid sterker en zichtbaar stralend.

 • Schuimend reinigingswater - Vichy Pureté Thermale

  PURETÉ THERMALE

  Schuimend reinigingswater

  Gezichtsreiniging

  Ontdoet de huid van onzuiverheden. Laat de teint stralen. Voor de gevoelige huid.

 • Meest gelezen

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Ingrediënten

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Niet-comedogene make-up is speciaal ontworpen om de poriën niet te verstoppen en is ideaal voor mensen met een onzuivere of gevoelige huid. Lees hier wat het voordeel is van niet-comedogene make-up en ontdek het verschil met gewone make-up.

  Lees het artikel

  Superfoods: 10 gezonde groente voor je huid

  Ontdek Vichy

  Superfoods: 10 gezonde groente voor je huid

  Superfoods zijn enorm populair en daarom maken veel voedselproducenten gretig gebruik van deze term. Maar veel van deze superfoods hebben wij allang op ons bord liggen. Denk bijvoorbeeld aan havermout of groenten. Eigenlijk zijn alle soorten voeding die boordevol voedingsstoffen en vitamines zitten superfoods. Er zijn een aantal soorten groenten die bijzonder goede stoffen bevatten die goed zijn voor de huid. Lees hier onze top 10 van gezonde groenten en ontdek welke groentes jij aan je dieet moet toevoegen om je lichaam gezond te houden en je huid van binnenuit te voeden.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4