OK

OK Cancel

Thank you

Close

Dercos ultra-kalmerend: Wat is hoge tolerantie?

Wat betekent de Dercos’ ultra-kalmerende hoge tolerantie technologie? In dit artikel behandelt Vichy de wetenschap achter de reinigende crème technologie, de nieuwste toevoeging aan Vichy’s speciale haarverzorgingsproducten.

De werking hoge tolerantie technologie

Dercos Ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar bestaat een hypoallergene formule, vrij van sulfaten, parabenen of kleurstoffen en is een ‘hoge tolerantie’ product. Speciaal ontwikkeld tegen ongemakken bij een gevoelige huid. Deze shampoo helpt bij een gevoelige hoofdhuid, die veel te lijden heeft vanwege dagelijkse stress, te kalmeren. De nieuwe reinigingscrème technologie is het eerste product van Vichy dat zich richt op gekleurd haar. Het vermindert kenmerken zoals een jeukend gevoel, terwijl het gekleurd haar vertrekt. Met ingrediënten zoals het zachtaardige mineraliserend water van Vichy en het actieve ingrediënt Piroctone Olamine, bekend om haar kalmerende ingredienten. De Dercos ultra-kalmerende shampoo is geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. De crème-achtige substantie schuimt niet en  verzorgt de hele haarschacht zonder het achterlaten van residu.

Dercos ultra-kalmerend voor dagelijks gebruik

We hebben de wetenschap besproken achter Dercos, maar wat hadden onze proefpersonen hier over te zeggen? In het Vichy laboratorium is de Dercos reinigingscrème technologie drie keer uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het product dagelijks te gebruiken is.[1] Na drie weken (gebaseerd op 3 keer gebruiken in de week, met een totaal van 9 keer gebruiken). Geeft 88% van de respondenten aan een minder jeukend gevoel te hebben en 90% geeft aan dat hun hoofdhuid zachter aanvoelde en beter gehydrateerd was. Uiteindelijk gaf 94% van de respondenten aan dat ze minder vaak een branderig gevoel op hun hoofdhuid hadden, terwijl hun haar makkelijker te kammen of in model te brengen was. Dit onderzoek toont ook een vermindering in verlies aan water van de hoofdhuid tijdens de periode van drie weken, Wat aantoont dat Dercos reinigingscrème technologie een positieve impact heeft op de barrièrefunctie van de hoofdhuid.

[1] Klinische studie, zelfbeoordeling, 41 personen, 3 weken

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

go to top