OK

OK Cancel

Thank you

Close

Mijn Vichy

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de speciale aanbiedingen!
En geef jouw mening over jouw favoriete producten.

inloggen / account aanmaken

Jouw persoonlijke huidanalyse, tips en informatie

Vichy heeft al 85 jaar aan expertise om een huidanalyse te ontwikkelen die uw persoonlijke huidverzorgingsroutine ondersteunt. Dus log in of creëer een account om persoonlijke analyses te doen en daarbij passende artikelen met tips en informatie van experts te lezen.

inloggen / account aanmaken

Geen e-sampling beschikbaar

Je bent geabonneerd op e-sampling meldingen

Wees als eerste op de hoogte

Collagen Specialist

Deel met jouw vrienden

Huidig aanbod

LIFTACTIV
Collagen Specialist

Liftactiv Collagen Specialist zit boordevol krachtige dermatologische bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Het geeft de huid de kracht om zich biologisch te verjongen en geleidelijk aan sporen van collageenverlies te corrigeren. Een poederige, comfortabele textuur met een instant liftende werking.
Deze crème is aan te bevelen voor vrouwen die een ultra anti-agingwerking en een perfect gezonde huid willen en die geïnteresseerd zijn in natuurlijke ingrediënten.

Aanmeldingen voor deze samples zijn nu gesloten

Sampling eind datum: 10/07/2019

 

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om deel te nemen. Vichy verzamelt persoonlijke gegevens om u het monster te bezorgen. Vichy zal de gegevens gebruiken om u het monster te geven. We bewaren de gegevens gedurende 1 jaar na verzending van het monster. Als u meer informatie wilt over uw rechten of onze privacyverklaring, bezoekt u [hyperlink naar de privacyverklaring]
Vichy is onderdeel van L'OREAL BELGILUX S.A.